O Ses Türkiye’de Yeni Jüri Üyesi Belli Oldu

O Ses Türkiye’de Yeni Jüri Üyesi Belli Oldu
Tv 8 ekranlarının en başarılı yapımlarından O Ses Türkiye sonunda aradığı jüri üyesini buldu. Peki Hadise'den boşalan koltuğa hangi ünlü isim oldu?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programlarından O Ses Türkiye geçtiğimiz sene pandemi nedeniyle ekranlara gelememiş ve seyirciden uzak kalmıştı. Bu sezon yayınlanacağı duyurulan ve aday belirleme çalışmaları devam eden O Ses Türkiye’de en çok merak edilen konulardan biride Hadise’den boşalan jüri üyeliğine kimin oturacağı idi. Bilindiği gibi Hadise bu sezon O Ses Türkiye’de olmayacağını belirtmişti. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı ise bugün yaptığı bir açıklamada Hadise’nin programda olmayacağını resmi ağızdan ilan etti ve Hadise ile başka bir programda çalıştıklarını belirtti. Acun Ilıcalı ayrıca O Ses Türkiye’de Hadise’den boşalan koltuğa kimin oturacağını da açıkladı.

Hadise Gitti Oğuzhan Koç Geldi

Uzun yıllardır Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ve geçen sene yine kendisi gibi jüri üyesi olan Ebru Gündeş ile yaşadığı olay sonrası yarışmadan ayrılacağı iddia edilen Hadise ile ilgili son ve resmi bildirimi Acun Ilıcalı yaptı. Ilıcalı Hadise’nin programda olmayacağını “O Ses Türkiye’yi ikiye ayırdık. Bir de O Ses Rap var. Hadise’de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok başarılı oldu. Şimdi Hadise’yi O Ses Rap’te düşünüyoruz. Bir tarafta O Ses Türkiye için Hadise’n yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise’nin yerini doldurmak kolay değil” ifadeleriyle duyurdu. Daha sonra Ilıcalı başka bir açıklamasında Hadise’nin yerine Oğuzhan Koç’u düşündüklerini belirtti.

Oğuzhan Koç Ailemizden Biri

Tv 8’in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye yeni sezona hazırlanırken seyirciler yeni jüri üyesinin kim olacağını da merakla bekliyor. Bu isim sonunda Acun Ilıcalı’nın ağzından duyuldu. Ilıcalı Hadise’nin yerine Oğuzhan Koç’u düşündüklerini belirtti. Acun Ilıcalı açıklamasında “O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye’ye” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi Oğuzhan Koç daha önce de Tv 8 ekranlarında 3 Adam adlı programda sunuculardan biri olmuştu. Ayrıca Oğuzhan Koç Acun Ilıcalı ile de oldukça yakın bir ilişki içerisinde bulunuyor.

15-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar