Odegay Girişken O Kız Dizisinden Ayrıldı

Odegay Girişken O Kız Dizisinden Ayrıldı
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Focus Film tarafından hazırlıkları süren O Kız adlı dizide yer alması beklenen Ogeday Girişken diziden ayrıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Focus Film tarafından hazırlıkları süren ve ilk adı Hayallerim Babam ve Ben olan sonrasında adı O Kız olarak değişen ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı O Kız dizisinde bir ayrılık yaşandı. Hazırlıkları başladığı günden itibaren cast konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşayan ve bugüne kadar başrol oyuncular da dahil olmak üzere birçok oyuncusu dizi başlamadan ayrılan O Kız dizisinde şanssızlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosuna katılan ve son olarak Survivor All Star Türkiye’de yarışan milli kürekçi Ogeday Girişken diziden ayrıldı. Ünlü ismin yapım şirketi Focus Film ile karşılıklı olarak anlaşarak diziden ayrıldı. Ünlü ismin diziden neden ayrıldığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

O Kız Dizisinde Gelenek Devam Ediyor

Focus Film tarafından Kanal D için projelendirilen ve sık sık ana kadrodaki oyuncuların diziden ayrılmasıyla gündeme gelen O Kız dizisinde gelenek bozulmadı ve diziden bir ünlü isim daha ayrıldı. İlk adı Hayallerim Babam ve Ben olan dizide yer alması beklenen ve yapım şirketiyle anlaşmaya varan ünlü isim Ogeday Girişken dizinin çekimleri henüz başlamadan kadrodan ayrıldı. Dizinin önemli isimlerinden biri olan ve son olarak Survivor yarışmasında yer alan ünlü ismin diziden neden ayrıldığı konusunda herhangi bir bilgi edinilemedi. Focus Film tarafından hazırlıkları süren dizinin yakın zamanda sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Dizinin yeni yayın döneminde Kanal D’nin en iddilaı yapımı olması bekleniyor. Diziden ayrılan Ogeday Girişken’in yerine ise hangi isimle anlaşılacağı merak konusu oldu.

O Kız Dizisinde Kimler Var?

Kanal D ekranlarında eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan yeni dizi O Kız yakın zamanda sete çıkacak ve çekimlere başlayacak. Ağustos ayı sonunda ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğlu, Dilin Döğer, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Zeynep Sönmez, Ahmet Mekin, Ilgın Çakır, Melih Selçuk yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Özlem Günhan otururken senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

26-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar