Yalı Çapkını Dizisine Başarılı Bir Oyuncu Daha Katıldı

Yalı Çapkını Dizisine Başarılı Bir Oyuncu Daha Katıldı
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Öznur Serçeler Star Tv’nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi yalı çapkını dizisinde rol alacak.

Yeni yayın döneminde Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Yalı çapkını hemen her gün yeni bir oyuncuyu kadrosuna katarak rakiplerine adeta göz dağı veriyor. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in rol aldığı Yalı çapkını dizisine son olarak başarılı ve güzel oyuncu Öznur Serçeler dahil oldu. Sezonun en iddialı projelerinin başında gelen ve seyircinin de heyecanla beklediği dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstleniyor. 29 Temmuz’da sete çıkmaya hazırlanan Yalı Çapkını dizisinden yayıncı kanal Star Tv’de büyük beklentiler içinde. Ağustos ayı sonunda yayına girmesi beklenen dizide güzel oyuncu Öznur Serçeler Asuman karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Öznur Serçeler Yalı Çapkını Dizisinde

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını adlı dizinin hazırlıklarında sona gelindi. 29 Temmuz’da sete çıkacak olan dizinin castı tamamlandı ve birbirinden ünlü isimler dizide yer alıyor. Son olarak oyuncu kadrosuna Öznur Serçeler’in Asuman karakteriyle katıldığı dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı, Doğukan Polat, Yiğit Tuncay ve Gülçin Santırcıoğlu yer alıyor. Oyuncu Öznur Serçeler dizi için karakterinin özelliği gereği saçlarını sarı renge boyattı. Son olarak Disney Plus için çekilen ve Şahan Gökbakar’ın rol aldığı Recep İvedik 7’de rol alan güzel oyuncunun yeni dizideki performansı merakla bekleniyor.

Öznur Serçeler Kimdir?

Dizi ve sinemaların aranılan ve başarılı oyuncularından biri olan Öznur Serçeler 1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra oyunculuğa yönelmiş ve setlerde yer almaya başlamıştır. Güzel oyuncu özellikle Erkenci Kuş adlı dizideki performansıyla seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not almıştır. Son olarak Recep İvedik 7’ adlı filmde rol alan güzel oyuncu Öznur Serçeler’in yer aldığı yapımlar arasında,

·         Nuri

·         Hayat Devam Ediyor

·         Aşkın Kanunu

·         Muhteşem Yüzyıl: Kösem

·         Dolunay

·         Erkenci Kuş

·         Hayati Tehlike

·         Her Şey Aşktan

·         Allah yazdıysa Bozsun

·         Aşk Bu mu

·         Aynasız Haluk

·         Recep İvedik 7 bulunmaktadır.

26-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar