Oğlum dizisi çocuk oyuncusu Metehan Parıltı rolünü anlattı

Oğlum dizisi çocuk oyuncusu Metehan Parıltı rolünü anlattı
Oğlum dizisinin çocuk oyuncusu Metehan Parıltı, oyunculuğa nasıl başladığını ve Çocuk Bayramı hakkındaki görüşlerini MAG Okurlarıyla paylaştı. İşte o röportajdan satır başlıkları.

Ay Yapım'ın Show Tv ekranlarına getirdiği Oğlum dizisi çocuk oyuncusu Metehan Parıltı performansıyla göz dolduruyor. Ay Yapım'ın çarşamba akşamları Show Tv ekranlarına getirdiği ve Kore dizisi My Son’dan uyarlanan Oğlum dizisi başrol oyuncusu Metehan Parıltı kendini ve rolünü anlattı. Çocukların her zaman çocuk oldukları hatırlanmalı, diyerek ekran yolculuğunu anlatan Metehan Parıltı’nın röportajı haberimizde. Şimdi detaylar

Oğlum dizisi çocuk oyuncusu Metehan Parıltı rolünü anlattı

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Oğlum dizisi “suçlu çocuk yoktur, suça itilmiş çocuk vardır” mittosuyla Show Tv ekranlarına geliyor. Dizinin başrol oyuncusu Metehan Parıltı, oyunculuğa nasıl başladığını ve yaklaşan Çocuk Bayramı hakkındaki görüşlerini MAG Okurlarıyla paylaştı. İşte o röportajdan satır başlıkları.

Çocukların her zaman çocuk oldukları hatırlanmalı

Oyuncu olmak gibi bir düşüncesi olmayan Metehan Parıltı, sektördeki yolculuğunu şu cümlelerle anlattı: “Hatta ajansa kaydolurken annem, “Dizi ve sinema olmasın, sadece katalog ve reklam olsun,” demiş. Kaydolduktan sonra da sadece dizi ve sinemalarda rol aldım. Bir tane de reklamım oldu. Rolüme hazırlanırken önce annemle ezber geçiyoruz; sete çıkmadan önce de yapımın çalıştığı oyuncu koçları ve pedagoglarla atölye çalışmalarımız oluyor. Set içinde ve aralarda da sürekli oyuncu koçlarımla tekrar yapıyoruz”

Dizi sektörüne Kadın dizisinde Satılmış karakteriyle başlayan çocuk oyuncu Oğlum dizisindeki Efe karakterini şöyle anlattı: “Oynadığım her karakteri çok sevdim. “Kadın” dizisinde “Satılmış” karakterini oynarken çok eğlenmiştim. Şimdi Feyyaz Duman ile “Oğlum” dizisinde tekrar beraber çalışıyoruz. “Efe” karakteri diğer rollerden biraz farklı tabii ki ama farklı rolleri tecrübe etmek de güzel”

Savaşın olmadığı bir dünyada barış içinde yaşayalım

Çocuk oyuncu Metehan Parıltı iki gün sonra kutlayacağımız 23 Nisan Çocuk Bayramını bir çocuk gözüyle şöyle dile getirdi: “23 Nisan’da, oturduğumuz ilçede coşkulu müzikler ve marşlar eşliğinde belediye otobüsleri geçiyor. Biz de evde camlarımızı balonlarla ve bayraklarla süslüyoruz. Tam bir bayram havası. Çocukların sadece 23 Nisan’da değil, her zaman çocuk oldukları hatırlanmalı. Çocuk olmak çok güzel. Hiçbir çocuk zarar görmesin, üzülmesin. Savaşın olmadığı bir dünyada barış içinde tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!”

21-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar