Burcu Özberk Veda Etti

Burcu Özberk Veda Etti
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolü Burcu Özberk dizinin final yapmasıyla sevenlerine veda etti.

Geçtiğimiz yaz sezonunda 18 Haziran 2021 Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin bu kadar uzun süre yayınlanacağını hiç kimse tahmin etmemiştir. Yaz sezonu dizisi olarak başlamasına rağmen aldığı reytinglerle Cuma akşamlarına damgasını vuran ve seyirciyi Fox Tv ekranlarına bağlayan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam bu Cuma akşamı yayınlanacak son ve final bölümü olan 42. Bölümle birlikte seyircisine ve ekranlara veda edecek. Final bölümü çekimleri tamamlanan ve artık sadece yayın gününü bekleyen dizide birbirinden ünlü isimler yer aldı. Güney Kore menşeli Cunning Single Lady adlı yapımdan uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan ve kadın başrol karakteri olan Esra’yı canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Burcu Özberk’ten dizinin son sahnesi sonrası sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı geldi.

Burcu Özberk Veda Etti: Bitti

Fox Tv ekranlarında geçen yaz sezonunda başlayan ve güçlü ve iddialı pek çok yapıma rağmen yayında kalmayı ve reyting almayı başaran Aşk Mantık İntikam dizisi kendisinden bekleneni fazlasıyla verdi ve bu Cuma akşamı yayınlanacak 42. Bölümle birlikte final kararı aldı. Seyircinin severek ve eğlenerek seyrettiği romantik komedi dizisi Aşk mantık İntikam’da Esra karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk dizinin final yapması ve son sahnenin çekilmesiyle vir veda paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesabından iki farklı paylaşım yapan güzel oyuncu ilkinde setten son karesini paylaşarak “bitti” ifadesini kullandı. Güzel oyuncunun bu sahnede kucağında yeni bir bebek olduğu dikkatleri çekti. Bir diğer paylaşımında ise sevenlerine veda eden Burcu Özberk “ilk fotoğrafımız, çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere” ifadelerini kullandı.

Aşk Mantık İntikam Oyuncuları

Güney Kore yapımı bir diziden No 9 Prodüction tarafından Fox Tv için uyarlanan Aşk mantık İntikam dizisinde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Dizide Burcu Özberk ve İlhan şen başrolü paylaşırken diğer oyuncular arasında ise

·         Burak Yörük

·         Mehmet Korhan Fırat

·         Günay Karacaoğlu

·         Zeynep Kankonde

·         Mehmet Yılmaz

·         Ceren Koç

·         Sevda Baş

·         Pelin Budak

·         Gözde Duru

·         Melisa Döngel

·         Sebahat Kumaş

·         Ve Cem Belevi yer aldı.

Aşk Mantık İntikam son bölümü olan final bölümüyle bu cuma akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de.

21-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar