Öğretmen dizisi Gizem (Afra Saraçoğlu) kimdir?

Öğretmen dizisi Gizem (Afra Saraçoğlu) kimdir?
Öğretmen dizisindeki Gizem (Afra Saraçoğlu) kimdir? Öğretmen dizisinde rol almaya başlayan genç oyuncuyla ilgili her şeyi haberimizde derledik.

Öğretmen dizisi Gizem (Afra Saraçoğlu) kimdir? İlker Kaleli'nin başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisi yayınlanan ilk bölümüyle güzel geri dönüşler aldı. Dizide ilgi çeken isimlerden biri de Afra Saraçoğlu oldu. İzleyiciler, Gizem karakterine can veren Afra Saraçoğlu'nu araştırmaya başladı. Genç oyuncu hangi dizilerde rol aldı, kaç yaşında, nereli? Tüm bunları sizler için haberimizde derledik.

Öğretmen dizisi Gizem (Afra Saraçoğlu) kimdir?

22 yaşındaki Afra Saraçoğlu, 1 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1.70 boyunda ve 40 kilo olan Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitimini halen sürdürüyor. Dilerseniz oyuncunun kariyerine, rol aldığı dizilere, filmlere ve canlandırdığı karakterlere göz atalım.

Genç oyuncunun hayatımıza girişi 2016 yılında oldu. O yıl vizyona giren İkinci Şans isimli sinema filminde rol aldı. Bu filmde kendisini Çiçek karakteriyle izledik. Bir anda yıldızı parlayan oyuncu 2017 yılında vizyona giren Kötü Çocuk filminde başrol olarak yer aldı ve Kayla karakterine can verdi. Kariyeri hızla yükselmeye devam etti. Bu kez Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almaya başladı. 2017 ve 2018 yıllarında ekranda olan dizi 50 bölüm sürdü, Afra Saraçoğlu tüm bölümlerde Ece karakteriyle yer aldı. 2018 yılında vizyona giren İyi Oyun filminde Ada karakterini canlandırdı. Son rol aldığı sinema filmi ise 2018 yılında vizyona giren Aşk Bu Mu? oldu. Filmde Gülüm karakteriyle boy gösterdi. 2018 yılında düzenlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü kazandı. 2019 yılında yine bir Star TV dizisi olan Kardeş Çocukları dizisinde rol aldı. Hayat karakterini canlandırdığı dizi 21 bölüm sürdü ve Afra Saraçoğlu tüm bölümlerde yer aldı. 2020 yılıyla birlikte FOX TV'den ekrana gelen Öğretmen dizisinde rol almaya başladı. Kendisini Gizem karakteriyle izliyoruz.

Afra Saraçoğlu film ve dizileri

Öğretmen (2020, dizi)
Kardeş Çocukları (2019, dizi)
Aşk Bu Mu? (2018, film)
İyi Oyun (2018, film)
Fazilet Hanım ve Kızları (2017, dizi)
Kötü Çocuk (2017, film)
İkinci Şans (2016, film)

Ödüller

45. Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar Ödülü - Fark yaratanlar (2018)

06-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar