Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Aşkında Şok Gelişme

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Aşkında Şok Gelişme
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti aşk yaşadıklarını kabul etti. Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi olan iki ünlü isim, Demet Özdemir'i İnstagram üzerinden takip etmeyi bıraktı.

Bir süredir isimleri aşk iddialarına karışan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ilk açıklama geldi. Ortalık birbirine girdi. Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi olan iki ünlü isim, Demet Özdemir'i İnstagram üzerinden takip etmeyi bıraktı. İşte yeni yıla bomba gibi düşen ilk aşk haberinin ayrıntıları ve sonrasında yaşananlar...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Hatta ikilinin yeni yıla Alaçatı'da bir otelde birlikte girdikleri de bu söylentiler arasındaydı. Çiçeği burnunda çiftten ilk açıklama geldi. Özdemir ve Koç, aşk yaşadıklarını kabul etti. iİlk açıklama Demet Özdemir cephesinden geldi. Özdemir, "Evet fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık” açıklamasını yaptı. İkili yeni yıla Alaçatı'da, birlikte girdiklerini kabul etti. 

Bu gelişmenin ardından ise olanlar oldu. Koç'un 5 yıl aşk yaşadığı ve Özdemir'in yakın arkadaş olduğu Yağmur Tanrısevsin, ünlü oyuncuyu takipten çıktı. Bu gelişmenin ardından Koç'un eski sevgilisi Yağmur Koçak da Özdemir'i İnstagram üzerinden takip etmeyi bıraktı. 

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Aşkı Nasıl Başladı?

Geçtiğimiz yıl bir mekanda bir arada görüntülenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. Ancak Özdemir, yalnızca arkadaş olduklarını ve Koç'un kendisini mekan çıkışı evine bıraktığını öne sürmüştü. 

Demet Özdemir'in Çalkantılı Aşk Hayatı 

Can Yaman ile ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun adı sık sık aşk dedikodularına karışmıştı. Özdemir'in Kaan Yıldırım, Murat Boz ve Kerem Bürsin ile anılmıştı. Hakkında çıkan tüm haberlere sert bir dille yanıt veren Özdemir, "Size göre 3 günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsem de uzun zamandır bir ilişkim yok" açıklamasını yapmıştı. 

Ünlü oyuncunun aşk hayatı, özellikle sevenleri tarafından büyük merak konusu haline gelmişti. Bunun üzerine Özdemir bir açıklama daha yapmış "Artık çıkan haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyamdan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Herkes merak ettiği için değil bu sorular devam etmesin diye. Herhalde açıklamalarımı yapmışımdır. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok" şeklinde konuşmuştu. 

05-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar