Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e yaptığı milyonluk evlilik teklifinin detayları belli oldu

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e yaptığı milyonluk evlilik teklifinin detayları belli oldu
Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e hazırladığı sürpriz evlilik teklifi organizasyonunun detayları belli oldu. Oğuzhan Koç, milyonluk teklifi bedavaya mı getirdi?

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'un ilişkisi magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü isimler en son 14 Şubat'taki evlilik teklifi ile gündeme gelmişti. Bu teklif haftanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu. Oğuzhan Koç Demet Özdemir için milyonluk bir organizasyon hazırlamıştı. Tüm detaylarının özenle hazırlandığı evlilik teklifi için Oğuzhan Koç'un hiç para ödemediği ortaya çıktı. Oğuzhan Koç Demet Özdemir'e yaptığı evlilik teklifini bedavaya mı getirdi? İşte o günle ilgili merak edilenler…

Oğuzhan Koç 'pahalı' evlilik teklifini bedavaya mı getirdi?

Ayrıldılar habeleri yapılırken Demet Özdemir Oğuzhan Koç'tan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılan evlilik teklifi çok konuşulmuştu. Demet Özdemir'in 'evet' dediği teklif organizasyonun detayları ise merak ediliyordu. Sabah gazetesinden Sonat Bahar Oğuzhan Koç'un organize ettiği 'pahalı' evlilik teklifinin detaylarını köşesinde yazdı. Sonat Bahar, evlilik teklifinin yapılacağının herkes tarafından bilindiğini belirtirken Oğuzhan Koç'un hiç para harcamadığını iddia etti. Bahar, Oğuzhan Koç'un aldığı tektaştan, kalınan otel ve Demet Özdemir'in giydiği elbiseye kadar herşeyin sponsorlar aracılığıyla tamamlandığını iddia etti.

Demet Özdemir'in elbisesi 17 bin liraydı

Oğuzhan Koç'un evlilik teklifi organizasyonu pahalılığıyla da dikkat çekmişti. Evlilik teklifi organizasyonu için seçilen mekan Sarıyer'de bulunan geceliği 82 bin lira olan kral dairesiydi. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i arkadaşından ödünç aldığı Rolls Royce Phantom araçla evinden aldı. Bu aracın değeri ise 1 milyon 250 bin lira. Öte yandan en çok konuşulan detaylardan biri ise Demet Özdemir'e hediye edilen tektaş yüzük oldu. Bu tektaşın fiyatının da 1 milyon 250 bin lira olduğu belirtiliyordu. Demet Özdemir'in geceye özel giydiği elbise ise tam 17 bin liraydı. Son derece pahalı bir teklifle Oğuzhan Koç'a 'evet' diyen Demet Özdemir'in de tekliften haberi olduğu iddia edildi. Ünlü çift, geçen ay Paris tatilinin ardından ayrılık kararı almış ve sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırmıştı. Fakat yapılan evlilik teklifi ile aradaki buzların da eridiği görüldü.

19-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar