Survivor’da Bomba iddia! Survivor’a Süpriz İki İsim Geliyor

Survivor’da Bomba iddia! Survivor’a Süpriz İki İsim Geliyor
Survivor All Star 2022 tüm hızıyla sürerken, her hafta yeni yedek yarışmacılar katılıyor. Gelecek yarışmacılara olan merak artarken, iddialara göre Survivor’a 2 bomba isim geliyor!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışmalarından olan Survivor All Star’a gelecek son yedek yarışmasılar gündem oldu. Kimlerin geleceği merak edilirken, Acun Ilıcalı’dan bomba gibi 2 isim! Herkesi şaşkına çeviren iddialara göre 2021 sezonundan Ayşe Yüksel ve Dora (Uğurtan Dora) Survivor All Star’a geliyor. Survivor’a katılacağı öğrenilen iki isim sosyal medyayı karıştırdı. Bulundukları sezonun iki iddialı ismi, genç yaşına rağmen performansıyla göz dolduran Ayşe Yüksel ve açıklamalarıyla ve kavgalarıyla olay yaratan Dora… İşte detaylar…

 

 Ayşe Yüksel Survivor’a Geliyor!

 Survivor All Star ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Survivor  2021 sezonunun en başarılı kadın yarışmacısı Ayşe Yüksel’in Survivor All Star’a katılacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Geçtiğimiz sezon gönüllüler takımında yarışmıştı. Survivor’ın en çok konuşulan kadın yarışmacılarından olan Ayşe Yüksel yarışmayı 3. Olarak tamamlamıştı.

 

Survivor All Star 2022’de heyecan tüm hızıyla devam ederken yarışmaya son olarak yedeklerden Aşkım ve Ezgi dahil olmuştu. Acun Ilıcalı’nın, ‘’Tarihin en zor Survivor’u’’ olarak tabir ettiği Survivor 2022’de daha çok sürpriz yaşanacağı belli oldu. Yedeklerden daha çok sürpriz isim geleceği belirtilirken, geçen sezonun en başarılı kadın yarışmacısı Ayşe Yüksel’in Survivor All Star 2022’ye dahil olacağı öne sürüldü. Hatta farklı bir iddiaya göre, Sude Burcu, kalçasındaki sakatlığı yüzünden diskalifiye olacağı onun yerine Ayşe Yüksel’in dahil edileceği de konuşuluyor. Ayşe’nin henüz Dominik’e gitmediği bilinirken iddianın doğru olup olmadığı ise merak konusu oldu.

 

Survivor All Star öncesi kendisine Acun Ilıcalı tarafından bizzat teklif geldiğini söyleyen Ayşe Yüksel’i sağlık sorunları nedeni ile bu teklifi kabul etmediğini ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde Ayşe Yüksel, Survivor All Star’la ilgili oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. YouTube’da yayın yapan Rota Futbol adlı kanalın Spora Yön Veren Kadınlar isimli programına konuk olan Ayşe Yüksel, Survivor All Star’a neden katılmadığına değindi. Sağlık problemlerinden ötürü yarışmaya bu sezon katılamadığını ifade eden Ayşe Yüksel, Acun Ilıcalı’nın kendisini bizzat davet ettiğini ancak problemlerinden dolayı teklifi kabul edemediğini belirtti.

 

Yarışmayı ve yarışmacıları gözünde çok büyüttüğünü söyledi. ‘’Gözümde çok büyütmüşüm’’ diyen Ayşe Yüksel, abartıldığı ve gözde büyütülecek kadar zor bir sezon olmadığını ifade etti. Survivor Ayşe Yüksel'in bu açıklamaları birçok Survivor izleyicileri tarafından da onaylandı. Çünkü bu sezon herkes muhteşem parkur performansları bekliyordu ancak yarışma farklı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Survivor 2021 dönemi bittiğinde hayranlarından kendisine gelen ‘’Survivor All Star’a gelecek misin? Sorusuna ‘’Evet, çok isterim! Ada hayatını çok ama çok sevdim! Kendi özümü orada ben yeniden buldum’’ yorumunda bulunmuştu.

 

Survivor Ayşe’nin hayranları, güzel yarışmacıya All Star’a katılması yönünde çok büyük baskı yapıyor. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Survivor’da geçtiğimiz sezonda giydiği kıyafetleri giymesi kafalarda soru işareti bıraktı. Tüm bu gelişmelerden sonra Ayşe Yüksel’in yarışmaya gelebileceği iddiaları güçlenmiş oldu.

 

Dora Survivor All Star’a Geliyor!

 Ayşe Yüksel’in yanı sıra Dora (Uğurtan Dora)’nın da katılacağı da iddialar arasında. Geçen sezonun yine en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dora sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve bu paylaşıma, ‘’Bilin bakalım nereye?’’ notunu ekledi. Bu paylaşımın ardından Ayşe Yüksel ve Dora’nın, Survivor All Star 2022 için yola çıktığı ve yarışmanın yeni yüzleri olacağı öne sürüldü.

 

Survivor 2021 sezonunun flaş isimlerinden olan Dora, yarışmaya hem parkur performansı hem de reyting anlamında çok şey katabileceği biliniyor.


19-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar