Okan Bayülgen’in yeni projesi belli oldu

Okan Bayülgen’in yeni projesi belli oldu
Gece kuşağında sunduğu programlarıyla hafızalara kazınan Okan Bayülgen’in yeni projesi belli oldu İzleyici merak ediyor, Okan Bayülgen yeni programını kiminle sunacak?

Ünlü sunucu Okan Bayülgen’in yeni projesi belli oldu. Özellikle gece kuşağında sunduğu konuklu programlarıyla hafızalara kazınan Okan Bayülgen’in sunacağı yeni program merak konusu oldu. Gösteri adamı, oyuncu, tiyatrocu, seslendirme sanatçısı ve fotoğrafçı olan Okan Bayülgen kimdir, hangi programlarda yer almıştır? Birçok programa imza atan usta sanatçı Okan Bayülgen ve yeni projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Okan Bayülgen’in yeni projesi belli oldu

BtcTurk bünyesinde yer alan satoshi TV, ünlü isimleri ve alanında başarılı kişilerin sunduğu programlarla dikkat çekiyor. satoshi TV, 2023 sezonu için Okan Bayülgen ile anlaştı. Ünlü sunucu Bayülgen Tekinsiz Masa’ isimli programını yazar Yalın Alpay ile birlikte sunacak. satoshi TV’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan ikili, ünlü konukların ağırlandığı Tekinsiz Masa’da konukları zor sorularla terletecek.

Güzel bir seri yapacağız

Ünlü sunucu Okan Bayülgen keyifli vakit geçireceği Tekinsiz Masa programını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu: “Bizi Satoshi Tv'de değerli konuklar eşliğinde, güzel bir Tekinsiz Masa serisi bekliyor"

Diğer taraftan yazar Yalın Alpay da kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ilk bölüm konuğunu da duyurdu: “Okan Bayülgen'le yeni programımız "Tekinsiz Masa", bundan böyle her ay Satoshi Tv'nin Youtube kanalında.  İlk bölüm konuğumuz Prof. Dr. Ali Akay”

Okan Bayülgen Kimdir?

1964 yılında İstanbul’da doğan Bayülgen küçük yaşlarda tiyatroyla ilgilendi. Galatasaray Lisesi'nde çeşitli sanat faaliyetlerinde bulunan Bayülgen, fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya gitti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü mezunu olan Bayülgen, kariyerine tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olarak başladı. Devlet Tiyatroları'ndaki en genç yönetmen olarak çeşitli oyunlar yönetti. 1991'de Kent FM'deki Son Saatler adlı bir programla radyoculuğa başladı. Gece Kuşu adlı farklı program ile adını duyuran Okan Bayülgen, Televizyon Çocuğu ile farklı formatlar denedi. Kanal D'de sunduğu Zaga programıyla kendine has bir izleyici kitlesi oluşturdu. Ata Demirer ve Gülben Ergen'in sunduğu programların genel yönetmeni olan sanatçı, Medya Kralı ve Muhabbet Kralı programlarıyla tarzını devam ettirdi. 2012'den beri hazırlayıp sunduğu tüm programlarda işitme engelliler için bir Türk İşaret Dili çevirmeni bulunduran Bayülgen, Türk televizyonlarında bir ilki gerçekleştirdi. 2020 yılında yine bir ilki başararak Uykusuzlar Kulübü adlı programda canlı yayında saatlerce kitap okudu.                     

26-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar