Oktay Kaynarca’dan Seyirciye EDHO Cevabı!

Oktay Kaynarca’dan Seyirciye EDHO Cevabı!
EDHO’nun başarılı oyuncusu Hızır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca’dan seyirciye Edho cevabı. EDHO neden yayınlanmıyor sorusuna Oktay Kaynarca cevap verdi. İşte detaylar!

Atv ekranlarında Salı akşamları beş sezondur yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlandığı her bölüm seyirci tarafından ilgiyle ve merakla izleniyor. Bir mafya dizisi olan ve yer altı dünyasında yaşanan hesaplaşmaları, uyuşturucu, silah ve başka türlü kaçak işleri ele alan ve bu alanlara hükmetmeye çalışanlar arasındaki mücadeleyi anlatan dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden güçlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Beş sezondur her bölüm seyircinin ilgiyle takip ettiği fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zaman zaman bazı haftalar yayınlanmıyor. Özellikle bu sezon yılbaşı dolayısıyla verilen aranın yaklaşık 4 hafta sürmesi ve daha sonra da bazı haftalar dizinin yayınlanmaması seyircide bir tepki oluşturdu. Seyirci yayınlanmayan bölümlerden dolayı oyuncuları ve yapım şirketini eleştirirken dizide Hızır karakterini canlandıran Oktay kaynarca yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Oktay Kaynarca’nın yaptığı açıklama!

EDHO Neden Yayınlanmıyor?

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarılı oyuncusu Hızır karakterini canlandıran Oktay kaynarca EDHO’nun yayınlanmadığı için tepki gösteren seyircilere yanıt verdi. Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Oktay kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen, Sanem Çelik ve Sabina Toziya gibi usta oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanmadığı bölümler için tepki gösteren takipçilere cevap verdi. Oyuncu seyircilerin 3 Mart Salı akşamı yayınlanması gereken ancak yayınlanmayan bölüm için yoğun bir şekilde mesajlar göndererek dizinin neden yayınlanmadığı ile ilgili sorulara cevap verdi. Bu durumun sorumlusu oyuncular değil diyen Oktay kaynarca ayrıca önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümün fragmanını da yayınladı.

Oktay Kaynarca: EDHO’nun Yayınlanmaması Oyuncuların Suçu Değil!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca dizinin son zamanlarda sık sık yayınlanması üzerine gösterilen tepkilere cevap verirken “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümlerinin her hafta olduğu gibi yayınlanmayışının sebebi oyuncular ya da ekip arkadaşlarımız değildir, kanalın kendi inisiyatifidir. Bu konuyla ilgili sitem şikayet veya yorumlarınızın doğru yere yapılması ricasıyla…” ifadeleriyle seyircinin oyunculara gösterdiği tepkiye cevap verdi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz her hafta yeni bölümleriyle Salı akşamları Atv’de.

04-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar