Olay Yaratan Fotoğrafın Ardından Özcan Deniz'den Sert Açıklama

 Özcan Deniz'den Sert Açıklama
Özcan Deniz'in oğlunu öperken paylaştığı fotoğraf tepkilere neden oldu. Deniz ise konuya noktayı "Baba olmayan anlamaz" sözleriyle koydu.

Özcan Deniz, oğlu Kuzey Deniz'i öptüğü fotoğraf yüzünden eleştirilerin odağı haline geldi. Sosyal medya gündeminde bomba etkisi yaratan o fotoğrafa ünlü sanatçıdan açıklama gecikmedi.  Yapılan eleştirilere sert bir şekilde tepki veren Deniz, "Dudağından değil, çenesinden öptüğüm bir fotoğraf. Baba olmayan anlamaz" ifadelerini kullandı. Açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye bölen Deniz, oğlunu uzun süredir göremediğini de dile getirdi.  

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Fotoğraf Tartışması 

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde, oğlu Kuzey ile birlikte fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Deniz'in Kuzey'i dudağından öpüyor gibi görünmesi kafaları karıştırdı. Oğlu ile çekildiği bu fotoğrafı sosyal medyada "Sen benim her şeyimsin" notuyla paylaşan Deniz'e tepki yağdı. Sosyal medyayı ikiye bölen tartışmada Deniz'i destekleyenler olduğu gibi, pek çok kişi ise bu pozun paylaşılmasının yanlış olduğunu söyledi.

Özcan Deniz Sessiz Kalmadı: "Baba Olmayan Anlamaz!"

Yapılan eleştirilere Deniz'den açıklama gecikmedi. Deniz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, oğlu ile birlikte çekilmiş farklı bir fotoğrafını kullandı. Paylaşılan fotoğrafın aynı gün çekilmiş olması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Ünlü sanatçı yaptığı açıklamada, "Fotoğraflar her zaman görüneni söylemez. Bir aydır birbirini göremeyen baba-oğulun hasret fotoğrafı bu! O an ki özlemle neresini öpeceğimi şaşırdığım,
birbirimize doyamadan ayrılmak zorunda olduğumuz anın fotoğrafı. Ve açı öyle söylemese de dudağından değil çenesinden öptüğüm bir fotoğraf! Bir aydan fazladır görmediğim oğlumu görmenin heyecanı ile paylaşılmış masum bir fotoğraf. Allah kimseye yaşatmasın ama baba olmayan anlamaz" ifadelerine yer verdi. 

Feyza Aktan Kimdir? 

Feyza Aktan'ın 1993 yılında dünyaya geldiği ve aslen Antalyalı olduğu bilinmekte. Kendisinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz ile 2018 yılının Mart ayında hayatını birleştiren Aktan'ın evlenmeden önceki adının Fatıma olduğu da iddialar arasında yer almakta. Aktan ve Deniz çiftinin oğulları Kuzey,  30 Nisan 2018'de hayata geldi. Evlilikte yaşadıkları tartışmalarla sık sık magazin gündeminde yer alan çift, 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Anlaşmalı boşanmanın sonrasında Deniz'in, 2 yaşındaki oğlu Kuzey'in velayetini almak için Aktan'a dava açtığı biliniyor. 

 

01-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar