Olgun Şimşek Hangi Diziyle Anlaştı?

Olgun Şimşek Hangi Diziyle Anlaştı?
Başarılı ve usta oyuncu Olgun Şimşek yeni bir projeye evet dedi. Son olarak Ramo’da rol alan oyuncu Maviye Sürgün dizisi ile anlaştı.

Türk dizi ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı yapımlardaki performansıyla herkesin takdirini kazanan başarılı oyuncu Olgun Şimşek yeni bir diziyle el sıkıştı. Senaryo ve proje seçiminde oldukça titiz davranan ve bu sebeple çok fazla iş kabul etmeyen oyuncu şu sıralar çekimleri süren ve Latin Amerika ülkeleri için 03 Medya tarafından hazırlanan Maviye Sürgün dizisinin kadrosuna katıldı. 26 bölümden oluşan ve çekimleri Marmaris’te devam eden aşk, dram türündeki dizinin kadrosuna katılan olgun Şimşek’in dizide hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz yaz aylarında çekimleri başlayan dizinin kadrosuna katılan oyuncunun halen çekimleri Marmaris’te devam eden dizinin son bölümlerinde rol alacağı öğrenildi.

Olgun Şimşek Maviye Sürgün Dizisinde

03 Medya tarafından Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan Maviye Sürgün dizisinin kadrosuna bir usta oyuncu katıldı. Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Ayça Erturan ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı 26 bölümden oluşan dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Olgun Şimşek dahil oldu. Halen çekimleri devam eden ve son bölümlere yaklaşılan dizinin kadrosuna katılan Olgun Şimşek’in hikayede nasıl bir yerde olacağı ise bilinmiyor. 26 bölüm olarak planlanan ve Latin Amerika ülkelerinde yayınlandıktan sonra Türkiye’de de yayına girecek olan ancak kanalı belli olmayan dizinin çekimlerinin yakında tamamlanacağı öğrenildi.

Olgun Şimşek Kimdir?

Televizyon ekranlarında son olarak Ramo dizisinde rol alan ve proje seçmede oldukça titiz olan oyuncu Olgun Şimşek 1971 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan başarılı oyuncu ilk olarak Bir Demet Tiyatro dizisindeki Kudret karakteri ile tanınmıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Tersine Dünya

-          Tetikçi Kemal

-          Gülşen Abi

-          Yer çekimli Aşklar

-          Sihirli Ceket

-          Bir Demet Tiyatro

-          Dış Kapının Mandalları

-          Yeşil Işık

-          Beşik Kertmesi

-          Yedi Numara

-          Alacakaranlık

-          Yazı Tura

-          Beyaz gelincik

-          Kapıları Açmak

-          Kapalı Çarşı

-          Yalan Dünya

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Ramo ve

-          Terzi bulunmaktadır.

26-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar