Yıldız de Bana Bitti

Yıldız de Bana Bitti
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Yıldız de Bana adlı yarışma programı 3. Bölümde yayından kaldırıldı.

Pastel Film tarafından hazırlanan ve üzerinde aylarca çalışılan Yıldız de Bana programıyla ilgili şok bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanmaya başlayan ve henüz üç bölüm ekrana gelen program için daha önce saat değişikliği kararı alınmıştı. Ancak bu karar uygulanmadan son dakika gelişmesi yaşandı ve programın Kanal D cuma akşamları yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Son dakikada yaşanan bu gelişmeyle reytinglerde hiç de iyi bir yerde olmayan program için beklenen son gerçekleşerek program yayından kaldırıldı. Yayına oldukça iddialı hazırlanan ve büyük masraflar harcanan programın jüri koltuğunda ünlü isimler Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra pekin yer alıyordu. Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan program genç isimlerden oluşan yarışmacıların dizi ve film sektörüne kazandırılmasına çalışıyordu. Sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı program ilk bölümden itibaren reytinglerde beklenen rakamlara yaklaşamadı.

Yıldız de Bana Yayından Kaldırıldı

Sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı, jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin’in yer aldığı ve oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan’ın yaptığı yarışma programı Yıldız de Bana için kanal yönetimi ve yapımcı firma ortaklaşa bir karar alarak programın bitirdi. Yayın hayatına oldukça iddialı başlayan ve binlerce yarışmacı arasından 18 yarışmacıyla yayın hayatına başlayan ve bu isimlerin en iyisini bularak sektöre kazandırmayı amaç edinen Yıldız de Bana programı ilk bölümden itibaren seyirciye ulaşamadı. Reytinglerde hiç te beklediği ve umduğu karşılığı bulamayan program geçtiğimiz gün saat değişikliği yapacağını duyursa da bu karar uygulanmadan Pastel Film ve Kanal D ortak kararıyla yayından kaldırıldı. Böylece büyük umutlarla yayına başlayan Yıldız de Bana yayın hayatına 3 bölüm devam edebildi ve reytinglere yenilerek yayından kaldırıldı.

Yerine Ne Gelecek?

Henüz 3. Bölümünde erken final yapan ve yayın akışından çıkarılan Yıldız de Bana adlı yarışma programının yayından kaldırılmasıyla yerine ne geleceği konuşulmaya başlandı. Bilindiği gibi programın yayınlandığı saatte ve günde daha önce kanalın efsane yapımı Arka Sokaklar yayınlanıyordu. Arka Sokaklar’ın yayın haklarını Erler Film’den alan Kanal D bu yapım için yeniden çalışmalara başlamıştı. Dizinin yakın bir zamanda sete çıkması beklenirken yayın günü olarak da yine 17 sezon boyunca yayınlandığı cuma günü düşünülüyor. Ancak dizinin ne zaman ekrana geleceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.

26-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar