Ömer 2. bölüm izle

Ömer 2. bölüm izle
Ömer dizisinin 16 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 2. bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için ömer son bölüm izlemek ekranı.

Star tv'nin OGM Pictures imzalı dizisi Ömer, 16 Ocak Pazartesi günü 2. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ömer, ailesinin kesinlikle onaylamayacağını bildiği Gamze'ye yavaş yavaş kaptırırken, ablası için ailesinden gizli yaptığı fedakarlık izleyenleri mest etmişti. Ömer 2. bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Ömer son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Ömer dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde, Reşat, Ömer'in camii de ettiği duaya istemeden kulak misafiri olur. Bir süredir Ömer'in hal ve hareketlerinden şüphelenen Reşat oğlunun doğru yoldan ayrılmasından çok korkmaktadır. İstemeden de olsa koruma iç güdüsüyle Ömer'e bir tokat atar ve nasihat verir. Ömer babasının nasihatlarını önemsese de Gamze'ye olan duygularına engel olamamaktadır.

ÖMER 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gamze ise yıllar önce yoksaydığı ailesinin yanına dönerek hayatının belki de en zor kararını vermiştir. Yan daireye geçebilmek ve ailesiyle birlikte yaşayabilmesi için annesinin şartlarını kabul etmek zorundadır. Doğru bir hayat yaşayacağına dair annesine söz veren Gamze, kendisinden yaşça küçük olan Ömer'e karşı hissettiklerinin farkında ve yanlış olduğunun farkındadır ama o da duygularına söz geçirememektedir.

Ailesinin huzurunu korumak için babasından yardım isteyen Nisa'nın yardımına ise Ömer koşmuştu. Bankadan çektiği 300 bin tl'yi ablasına götürerek eniştesinin istediği işi kurmasına yardımcı olmak istemişti. Ancak Nisa'nın eşi tüm parayı alarak ortadan kaybolur. Nisa, ailesinden gizli yaşananlara bir çözüm aramaya çalışırken iyice bocalar. Reşat ise Ömer'i Gamze'den uzaklaştırmak için tüm gücüyle mücadele eder. Ömer'e uygun bir gelin adayı bulur ve apartopar tanıştırma hazırlığına girer.

Ömer ve Gamze birbirlerine karşı hissettikleri duyguları durdurmaya çalışsa da gözlerinin içine bakmaya cesaret ettiklerinde onları bekleyen süprizden haberleri yoktur.

16-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler