Öner Ateş Teşkilat dizisi'nde

Öner Ateş Teşkilat dizisi'nde
TRT 1 ekranlarında ekrana gelen Teşkilat dizisi 9 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapacak. Teşkilat'a dahil olan Öner Ateş kardeşi Gündüz’ün intikamını almak için çalışacak.

Dördüncü sezonunda da TRT ekranlarında fırtına gibi esen Aksiyon, dram, istihbarat tarzı dizi sezon finaline doğru hızla yol alırken oyuncu kadrosuna çok önemli bir isim dahil etti. Daha önce EDHO’da canlandırdığı Cevat karakteri ile izleyicinin gönlüde yer edinen Öner Ateş kardeşinin intikamı için yanıp tutuşan bir karaktere hayat verecek. 

Teşkilat dizisine taze kan

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Cevat karakteri ile bilinen Öner Ateş Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında ekrana gelen Teşkilat dizisi 9 Haziran 2024 tarihinde 111. Bölüm ile sezon finali yapacak. İstihbaratın işleyiş şeklini anlatan diziye dahil olan Öner Ateş kardeşi Gündüz’ün intikamını almak için çalışacak.

Dizide İlker Aksum, Cengiz Bozkurt gibi isimler bulunuyor

Tims&B’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat yer alıyor. Bu iki ismin dışında Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Tuğçe Açıkgöz, Serdar Yeğin, Yunus Emre Yıldırımer, İlker Aksum, Emir Benderlioğlu, Ceyhun Mengirlioğlu, Ebru Şam, İlker Kızmaz, Burak Demir, Ali Burak Ceylan gibi birbirinden değerli isimler dizide yer alıyor. Senaryosunu Teşkilat Senaryo ekibinin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel oturuyor. 

Koral’ın desteği Ömer’i rahatlatır

Ne pahasına olursa olsun Kambur’u Türkiye’ye getirmeyi planlayan Ömer ve ekibi hem havadan hem karadan düşmanın yoğun takibindedir. Ömer ve ekibi sahada kıyasıya mücadele verirken Neslihan da masa da çalışmalarını sürdürmektedir. Ömerlerin ekibine en büyük destek havadan Koral tarafından gelir. Bu destek karşısında beli kırılan düşman daha fazla dayanamaz ve direnmeyi bırakır. Şirketin ana unsurlarına el koyan Ömer yeni bir plan peşindedir. Bu plan çok riski olsa da zaman sıkışıktır ve işin kötüsü başka çare de yoktur. 

Öner Ateş kimdir?

9 Ağustos 1982 de İstanbul’da dünyaya geldi. Aslan burcu olan oyuncu 1996’da Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda oyunculuğa adım attı. Özel tiyatrolarda çalıştıktan sonra ekibiyle Titanik Orkestrası oyunu ile seyirciden geçer not almayı başardı. Dudullu Postası’nda bir doktoru, EDHO’da Cevat karakterini canlandırdı. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu aktif olarak sanatına devam etmektedir.

21-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler