Onur Büyüktopçu'nun ayrılık haberinin ardından yerine gelecek isim belli oldu!

Onur Büyüktopçu'nun ayrılık haberinin ardından yerine gelecek isim belli oldu!
Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz programını bırakması gündeme bomba gibi düşerken, yerine gelecek isim belli oldu..

Yemek programlarının en çok izlenen ve sevilen programı Yemekteyiz'den gelen son haber gündeme bomba gibi düştü. Yemekteyiz programı ile bütünleşen ünlü sunucu Onur Büyüktopçu programı bıraktığını açıkladı. Peki Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'i neden bıraktı? Onur Büyüktopçu'nun ardından Yemekteyiz'in yeni sunucusu kim olacak? İşte Yemekteyiz hayranlarının merak ettiği o sorular..

TV8 ekranlarında yayın hayatına başladığı günden bu yana her sezon reytinglerde büyük başarı elde eden program Yemekteyiz, bu sezon resmen çakıldı. Bu sezon istediği reytinlere ulaşamayan Yemekteyiz, rakiplerine yenildi gibi gözüküyor. Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Yemekteyiz'e rakip olarak Zuhal Topal'la Sofrada, Gelinim Mutfakta, Anneler ve Gelinler gibi yarışma programları ekranlara geldi. Tam 10 yıldır ekranlarda olan Yemekteyiz programından sıkılan izleyiciler soluğu diğer yarışma programlarında aldılar. Hal böyle olunca da Yemekteyiz reytingler de resmen çakıldı. Tüm bu olumsuz haberlerin ardından bir haber de sevilen sunucu Onur Büyüktopçu'dan geldi. Yemekteyiz programı ile özdeşleşen sunucu Onur Büyüktopçu programı bıraktığını açıkladı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından izleyenlerin aklında bir çok soru canlandı. Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'i neden bıraktı? Onur Büyükopçu'nun yerine Yemekteyiz'i yeni sezonda kim sunacak?

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'in yeni sezonunda olmayacağını kendi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Onur Büyüktopçu'nun vedası "Sizlerden çok fazla mesaj aldım. Bunu cevaplamamın boynumun borcu olarak kabul ediyorum. Evet, yeni sezonda Yemekteyiz'de olmayacağım. Ama çok yakında güzel haberlerim olacak." şeklinde oldu. Takipçiler bu açıklamanın ardından Onur Büyüktopçu'nun yerine kimin geleceğini merak etti. Gündemi sarsan bu ayrılık haberinin ardından Onur Büyüktopçu'nun yerine yılların sanatçısı Seda Sayan'ın geleceği iddiaları yerini aldı. 

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980’li yıllarda yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı. Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır

02-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar