Onur Tuna ve Burçin Terzioğlu Partner Oldu

Onur Tuna ve Burçin Terzioğlu Partner Oldu
Uzun zamandır setlerden uzak duran ve uygun ve etkili bir proje bekleyen Burçin Terzioğlu Onur Tuna’nın başrol olduğu Zehirli Sarmaşık’ta kadın başrol oldu.

Geçtiğimiz haftalarda dizisi Mahkum’un final yapmasıyla yeni projeleri değerlendirmeye başlayan başarılı oyunculardan biri olan Onur Tuna Gold Film’den gelen teklife evet diyerek beIN Connet için hazırlanan Zehirli Sarmaşık için el sıkışmıştı. Aynı projede başarılı bir diğer oyuncu Feyyaz Duman’ın da rol alacağı ve bu ikilinin Zehirli Sarmaşık’ta birlikte başrol oynayacakları öğrenilmişti. Gold Film tarafından hazırlıkları ve cast çalışması devam eden dizi için belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Hikayede yer alan karakterlere uygun olarak belirlenen isimlerden biri olan ünlü ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlandı ve güzel oyuncu ile Onur Tuna Zehirli Sarmaşık adlı dizide partner oldu. Halen cast çalışmaları devam eden dizi için yakında yeni isimlerin adının duyurulacağı öğrenildi.

Burçin Terzioğlu Zehirli Sarmaşık’ta

Son olarak yer aldığı ve kadın haklarına değinen Yalancı adlı dizideki performansıyla bir kez daha büyük beğeni toplayan sektörün başarılı ve güzel oyuncularından Burçin Terzioğlu’nun uzun zamandır yeni bir projede yer alması bekleniyordu. Başarılı oyuncu bugüne kadar az ancak etkili projelere evet demiş ve bunlarda da başarılı bir performans ortaya koymuştu. Son zamanlarda gelen pek çok teklife hayır diyen oyuncu sonunda istediği gibi bir proje olan Zehirli Sarmaşık’a evet diyerek Gold Film ile el sıkıştı. Yakında çekimleri başlayacak olan projenin beIN Connet’te yayınlanacağı öğrenildi. Cast çalışmaları devam eden projede şu ana kadar Burçin Terzioğlu’nun yanı sıra Onur Tuna ve Feyyaz Duman’ın da isimleri açıklandı. Gold Film tarafından hazırlıkları devam eden projede Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturacağı hikayeyi ve senaryoyu ise Savaş Ecevit Korkmaz’ın kaleem alacağı öğrenildi.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almaya başlayan oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar birbirinden iddialı ve başarılı pek çok yapımda yer alan oyuncunun akla gelen ilk yapımları arasında

·         Perihan Abla

·         Doktorlar

·         Mahallenin Muhtarları

·         Yılan Hikayesi

·         Çiçek Taksi

·         Üzgünüm Leyla

·         Kınalı Kar

·         Melekler Adası

·         Aliye

·         Kadın İsterse

·         Ezel

·         Poyraz Karayel

·         Menajerimi Ara

·         Yalancı

·         Hakan: Muhafız

·         Hükümsüz

·         Çıplak Vatandaş

·         Taştan Kalp

·         Güzelliğin Portresi ve

·         Oyun Bitti bulunmaktadır.

16-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar