Özge Borak ve Mert Turak Aynı Filmde Buluştu

Özge Borak ve Mert Turak Aynı Filmde Buluştu
İki ünlü ismin başrolünde yer alacağı Kum zambağı Filminin çekimleri başladı. Film bir kadının dramatik ve etkileyici hikayesini konu alıyor.

Son zamanlarda sinema ve dijital medya için üretilen filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Hazırlıkları ve projelendirilmesi pandemi dönemi öncesine dayanan ve Mehmet demir Yılmaz tarafından kaleme alınan Kum Zambağı adlı film için cast çalışmalarının ardından çekimler geçtiğimiz günlerde başladı. Uzun süren bir çalışmanın ürünü olan film Adana’nın Yumurtalık İlçesinde başladı. Yönetmen koltuğunda yine Mehmet Demir Yılmaz’ın oturduğu film birbirinden başarılı isimleri bir araya getirdi. Etkileyici bir dram hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan Kum Zambağı Filmi iki ünlü isim olan Özge Borak ve Mert Turak’ı da başrolde buluşturdu. Filmin çekimlerinin hızla devam ettiği belirtilirken beş ya da altı haftalık bir çekim sürecinin sonunda filmin kurgu aşamasına geçeceği öğrenildi.

Kum Zambağı Çekimleri Başladı

Hazırlık aşaması uzun süren ve sonunda geçtiğimiz haftalarda cast çalışmaları ve prodüksiyon hazırlıkları tamamlanan Kum Zambağı adlı filmin okuma provaları yapılmış ve ardından film Mehmet Demir Yılmaz yönetmenliğinde çekimlere başlamıştı. Adana’nın Yumurtalık ilçesinde başlayan çekimler devam ederken filmle ilgili haberlerde dikkat çekmeye başladı. Kadrosunda Mert Turak (Yunus), Özge Borak (Afife), Orhan Kılıç (Ekrem), Murat Ercanlı (Şakir), Tuncay çağıl (Adem) ve Berfin Kıymaz’ın (Canan) rol adlığı filmin senaryosu da yine Mehmet demir Yılmaz tarafından kaleme alındı. Bir balıkçı ve eşi tarafından evinden atılan bir kadının etkileyici ve dramatik hikayesini konu alan Kum zambağı filminin 2023 yılında beyazperdeye gelmesi bekleniyor.

Özge Borak Kimdir?

Başarılı oyunculardan biri olan Özge Borak 14 Şubat 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz küçük yaşlarda setlerle tanışan oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve profesyonel olarak setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu bugüne kadar, Leyla Atakan, Maske Kimsin Sen, Menajerimi Ara, İstanbullu Gelin, Benim Adım Ferudun, Dedemin Fişi, Eyvah Eyvah 3, Güldür Güldür Show, Bir Yastıkta, Bir Günah Gibi, Eyvah Eyvah, Küçük Kadınlar, Eşref Saati, Ihlamurlar Altında, Ömer Seyfettin Hikayeleri, Sultan Makamı ve Kara Gün adlı yapımlarda yer almıştır.

16-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar