Onur Tuna’nın Yeni Dizisi Belli Oldu

Onur Tuna’nın Yeni Dizisi Belli Oldu
Mahkum dizisinin final yapmasıyla yeni teklifleri değerlendirmeye alan başarılı oyuncu Onur Tuna’nın rol alacağı yeni dizisi belli oldu.

Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olan ünlü oyuncu Onur Tuna Mahkum Dizisinin final yapmasıyla yeni projeleri değerlendirmeye almıştı. Yapımcıların şu sıralar gözdesi haline gelen ünlü ismin iki sezon rol aldığı ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizisi Mahkum geçtiğimiz hafta final yapmıştı. Final yapar yapmaz kapısı yeni projelerle çalınmaya başlayan oyuncunun nasıl bir yapımla ekrana geleceği merak konusu olmuştu. Birçok teklif arasından en iyisini seçmek için ince eleyip sık dokuyan başarılı oyuncu sonunda hangi yapımda yer alacağını belirledi. Mahkum ve öncesinde Mucize Doktor ve daha önce de Yasak Elma’da elde ettiği şöhreti ve başarıyı devam ettirmek isteyen Onur Tuna’nın kendisine teklif edilen yapımlar arasından Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve beIN Connet’te yayınlanacak olan Zehirli Sarmaşık adlı diziye evet dediği öğrenildi.

Onur Tuna Zehirli Sarmaşık Dizisine Evet Dedi

Son olarak Mahkum dizisinde seyirciyle buluşan ve geçtiğimiz hafta dizinin final yapmasıyla yapımcıların teklif yağmuruna tutulmuştu. Başarılı oyuncu yer alacağı projeyi belirlemek için senaryo okumalarına başlarken oldukça titiz davranmaya ve en iyi projeye evet demeye gayret gösterdi ve sonunda da bu projeyi belirledi. Ünlü isim Onur Tuna yeni projesi olarak Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve şu sıralar cast çalışmalarının yapıldığı Zehirli Sarmaşık adlı projede yer almaya karar verdi. Ünlü isim internet yayın kanalı beIN Connet’te yayınlanacak Zehirli Sarmaşık adlı projede başarılı oyuncu Feyyaz Duman’la birlikte oynayacak. Henüz hazırlık ve cast çalışması devam eden dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturuyor. Dizinin hazırlık sürecinin ardından çekimlere başlaması planlanıyor.

Onur Tuna’lı Komedi Filmi Yolda

Öbür taraftan ünlü oyuncu Mahkum biter bitmez Zehirli Sarmaşık dizisinin yanında bir de filmde rol alacak. Onur Tuna Türk – İsrail ortak yapımı olacak olan bir komedi filminde de başrol oynayacak. Türkiye ve İsrail’de çekilecek filmin hazırlıklarında sona gelinmiş durumda. Onur Tuna filmin çekileceği mekanları yakından görmek için önümüzdeki günlerde İsrail’e gidecek ve ardından da filmin çekimlerine başlanılacak. Film hem İsrail ve hem de Türkiye’de çekilecek ve 2023 yılında da vizyona girecek.

07-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar