Netflix’in Yeni Dizisi Sıcak Kafa’nın Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix’in Yeni Dizisi Sıcak Kafa’nın Yayın Tarihi Belli Oldu
İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan orijinal dizi Sıcak Kafa'nın resmi fragmanı yayınlandı ve dizinin yayın tarihi belli oldu.

Türkiye’de ve dünyada en çok aboneye sahip olan internet yayın platformlarından biri olan Netflix son dönemlerde peş peşe yeni orijinal içeriklerle bir kez daha atağa kalktı. Özellikle Türkiye pazarında Disney Plus’ın yayına başlamasıyla büyük kayıplar yaşayan Netflix yerli içeriklere ağırlık vererek bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği gecede birbirinden çarpıcı yapımları duyuran platformun seyirciyle buluşturacağı yerli orijinal yapımlardan biri de Sıcak Kafa adlı dizi. Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan ve yayınlanacağı tarihi bekleyen dizinin tanıtımı Netflix gecesinde yapıldı ve dizinin ilk yayın tarihi de belli oldu. Seyircinin de merakla beklediği yapımlardan olan Sıcak Kafa’nın yayın tarihi olarak Netflix 2 Aralık Cuma gününü belirledi.

Sıcak Kafa 2 Aralık Cuma Günü Başlıyor

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Sıcak Kafa adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. İlk olarak 2 Aralık Cuma günü yayınlanmaya başlayacak dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyordu. Yönetmen koltuğunda Mert Baykal ve Umur Turugay’ın oturduğu dizinin kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor. Bilimkurgu türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda, Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar yer alıyor.

Sıcak Kafa Konusu Ne?

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Sıcak Kafa ilk bölümüyle 2 Aralık Cuma günü Netflix’te yayınlanmaya başlıyor. Dizi yazar Afşin Kum’un aynı adlı romanından dizi olarak hazırlanıyor. Son dönemlerde tüm dünya ülkelerinde yoğun olarak kullanılan ve dizi ve film olarak seyirciye sunulan bir konuyu işleyen dizide bir salgın konusu ele alınıyor. Bilim kurgu türünde ele alınan dizide dünyayı saran ve iletişim yoluyla yayılan bir salgın hastalık anlatılıyor. Dizide, dünya gizemli bir salgının etkisi altındadır. Dil ve konuşma yoluyla yayılan bu salgından sadece eski dil bilimci olan Murat Siyavuş etkilenmez. Ancak salgından etkilenmeyen dilbilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi haline gelmiştir.

07-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar