Organize İşler 2 ne zaman vizyona giriyor?

Organize İşler 2 ne zaman vizyona giriyor?
Türk Sinemasının önemli ismi Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğuna oturduğu Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’nın vizyona gireceği tarih açıklandı.

  Filmin oyuncuları sosyal medya üzerinden 2. Fragmanı paylaşıp ‘1 Şubat’ta sinemalarda’ notunu düştü. Daha önce 4 Ocak’ta vizyona gireceği duyurulan filmin vizyon tarihi geçtiğimiz ay sinema işletmeleriyle yaşanılan sorun nedeniyle ertelenmişti. Son günlerde çok konuşulan sinemadaki ‘mısır krizi’ nin ardından yeni tarih olarak 1 Şubat’ta karar kılındı.

  Film Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu gibi birçok ünlü ismi barındırıyor. İlki 2005 yılında yayınlanan komedi ve aksiyon konulu devam filmi kitlesi tarafından merakla beklenmekte.

 

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI’NIN KONUSU NEDİR?

Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu eden filmde Asım Noyan yıllardır insanları kandıran ve bir türlü kimsenin yakalatamadığı bir dolandırıcıdır. Babasının kirli işleri bırakmasını isteyen kızı Nazlı (Bensu Soral) dolandırılınca Asım Noyan çıldırır ve çetesiyle birlikte harekete geçer. ‘Sazan Sarmalı’ adını verdikleri bir operasyonla kendilerini yeni bir maceranın içinde bulurlar.

FİLMİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Yılmaz Erdoğan: Asım Noyan

Kıvanç Tatlıtuğ: Sarı Saruhan

Ezgi Mola: Lerzan Berrak

Bensu Soral: Nazlı Noyan

Rıza Kocaoğlu: Arıza Rıza

Okan Çabalar: Taklacı Ziya

Demet Akbağ

Ata Demirer

Demet Evgar

Ahmet Mümtaz Taylan

Ekin Türkmen

Güven Kıraç

Ersin Korkut

Erdem Baş

Mahir İpek

Atakan Çelik

Safa Sarı

 

.

 

26-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar