Öt Bakalım filminin çekimleri tamamlandı Ne zaman vizyona giriyor?

Öt Bakalım filminin çekimleri tamamlandı Ne zaman vizyona giriyor?
Asuman Dabak ve Murat Akkoyunlu’nun başrollerini paylaştığı Öt Bakalım filminin çekimleri bitti. Önümüzdeki yılın başında vizyona girecek film izleyiciyi komediye doyuracak

Yeşilçam mizahına farklı yaklaşımıyla dikkat çeken Öt Bakalım filminin çekimleri tamamlandı. TGP invest, Port Film ve Metropol Medya'nın ortak yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerini Murat Akkoyunlu, Nagihan Karadere ve Asuman Dabak paylaşıyor. Sinemaseverler karamizah konulu Öt Bakalım filminin konusunu ve ne zaman vizyona gireceğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Öt Bakalım filminin çekimleri tamamlandı Ne zaman vizyona giriyor?

Asuman Dabak, Nagihan Karadere ve Murat Akkoyunlu’nun başrollerini paylaştığı Öt Bakalım filminin çekimleri bitti. Önümüzdeki yılın başında vizyona girmesi planlanan filmde Tarık Mengüç, Serkan Şengül, Tuncay Beyazıt; Kubilay Penbeklioğlu, Güray Kip, Emre Ertunç, Okan Özkunt ve Bahar Gençalp gibi ünlü komedyenler yer aldı. Emeklilik hayali bir kafe açmak olan bir karı kocanın düşündüklerinin aksine adrenalini bol, maceralı hikayesini konu alan filmin oyuncularını sinemaseverler için duygularını dile getirdi.

İstanbul cazibesini yitirdi

Öt Bakalım filminin başrol oyuncularından Asuman Dabak filmi merak edenler için şunları söyledi: “İktidar savaşına giren bir ekibimiz yok, yapımdan prodüksiyona, teknik ekipten, oyuncularımıza kadar çok mutlu olduğumuz bir kadroyla çalıştık. Yoğun iş temposu içinde fırsat buldukça cennetim dediğim Çeşme’ye gidip geldim. İstanbul eski cazibesini yitirdi benim için. Çeşmenin kuş seslerini İstanbul’un klankson sesine tercih ettim, ediyorum”

Bir Yeşilçam aktörüne hayat veren Kubilay Penbeklioğlu da görüşlerini izleyiciyle paylaştı: Bir Yeşilçam aktörünü canlandırıyorum. İzleyicileri çok eğlenceli ve farklı bir konu bekliyor. Sıra dışı bir komedi”

Setteki yorgunluk Survivor parkurunun yanından geçmez

Survivor yarışmalarıyla tanınan ve Öt Bakalım filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nagihan Karadere yarışmayı ve film sektörünü şu cümlelerle kıyasladı: “Survivor yarışması tamamen hem psikoloji hem de bir güç yarışması. Oyunculuk ise tamamen yetenek işi. Bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Ama sosyal medyadan çok güzel tepkiler aldım. Oyuncuları verdikleri röportajlardan veya katıldıkları tv showlarından tanıyorlar. Ama benim açlığımla, sinirimle yorgunluğumla saatler geçirdiler bunca yıldır. Gerçek Nagihan’ı çok iyi tanıdıkları için beni sevenler ne yaparsam hep destek oluyorlar bu durumdan çok mutluyum”

Bu şarkı paranın kapılarını açıyor

Şakşuka adlı şarkısıyla ünlenen ve Öt Bakalım filmiyle kameralar karşısına geçen ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ilginç bir iddiada bulundu: “Manyak Star denilen çılgın, deli bir karakteri canlandırıyorum. Her şeyin bir frekansı var. Frekanslarımız günümüzde dağıldı. Eşimle birlikte bunun eğitimini aldık. 520 şarkısını yüksek tempolu dinleyerek, benimle kelimelerini tekrar ederlerse para frekansı onlara da gelecek. Bu şarkı paranın kapılarını açıyor. İnstagram hesabımda da var görebilirsiniz, üzerimde kaşıklar duruyor, telefonlar duruyor.”

20-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar