Ünlü Oyuncu Merve Dizdar'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Merve Dizdar'ın Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak Masumlar Apartmanı’nda rol alan güzel oyuncu Merve Dizdar uzun bir sürenin ardından yeniden ekranlara dönüyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve son olarak Masumlar Apartmanı ile televizyon ekranlarında yer alan başarılı oyuncu Merve Dizdar’ın bir süredir gelen tekliflere evet dememesi seyirciyi üzmüş ve başarılı oyuncunun bir an önce yeni bir projede yer alması beklenmeye başlanmıştı. Kar ve Ayı adlı filmde altın portakal ödülünü almıştı. Başarılı oyuncu bunun ardından bir dijital platform için Magarsus adlı dizinin çekimlerine katılmıştı. Sevilen ve başarısıyla adından söz ettiren Merve Dizdar’ın gelen tekliflere oldukça seçici ve mesafeli davranması seyirciyi üzmüştü. Ancak son gelen haberlere göre ünlü isim eski yapım şirketi OGM Prodüction ile yeniden anlaştı ve şirketin Star Tv için hazırlıklarını sürdürdüğü Ömer dizisinde rol alacağı öğrenildi.

Merve Dizdar Ekranlara Dönüyor

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Dizisinde rol alan ve bu dizi ile büyük ses getiren başarılı oyuncu Merve Dizdar OGM Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ömer Dizisi ile el sıkıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu gelen tekliflere mesafeli yaklaşıyordu. Ancak oyuncu eski şirketinin teklifine hayır diyemedi ve Ömer dizisi için anlaştı. Halen hazırlıkları süren Ömer Dizisi Gülizar Irmak tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmenliğini Cem karcı üstleniyor. Başrolünde Selahaddin Paşalı’nın (Ömer) rol aldığı dizide güzel oyuncu Merve Dizdar Ömer’in ablası Emine’ye hayat verecek. Güzel oyuncunun canlandıracağı Emine, babası Reşat’ı dinlememiş ve Hakan’a kaçmıştır. Hayatla mücadele eden Emine beş çocuğu ile zor günler yaşamaya başlar.

Merve Dizdar Kimdir?

Son yılların başarılı ve güzel oyuncusu Merve Dizdar 25 Haziran 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Merve Dizdar, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak hevesiyle Çanakkale on Sekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuş ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Güzel oyuncu bugüne kadar, Beş Kardeş, Kertenkele, Kırgın Çiçekler, Çılgın Dershane üniversitede, 7 Yüz, Vatanım Sensin, Mucize Doktor, Doksanlar, İnsanlar Alemi, Kavak yelleri, Masumlar Apartmanı, Eltilerin Savaşı, Bir Aşk İki Hayat, Yok Artık 2, Mandıra Filozofu ve Bir Ses Böler Geceyi adlı yapımlarda yer almıştır.

20-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar