Öykü Gürman ile Fatih İçmeli Nişanlandı

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli Nişanlandı
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile aile içinde gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlüler dünyasında düğün ve nişan sezonu da açıldı. Pandemi döneminde yarım kalan nişan, düğün ve benzeri organizasyonlar için pandeminin kalkmasını bekleyen ünlüler bir bir nişanlanmaya ya da evlenmeye başladı. Magazin dünyasında sık sık karşılaşılan bu haberlere bugün bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman ile yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli evlilik yolunda ilk adımı attılar ve nişanlandılar. Yıllar önce kardeşiyle birlikte seslendirdiği ve internet üzerinden yayınladığı Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısıyla ünlenen ve bir anda ünlüler kervanına katılan Öykü Gürman daha sonra Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz adlı dizide de rol almış ve gösterdiği performansla oyunculukta da oldukça başarılı olduğunu kanıtlamıştı. Ünlü ismin nişanlanması da magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Öykü Gürman Nişanlandı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile evlilik yolunda ilk adını attı ve aile içinde yapılan sade bir törenle nişanlandı. Geçtiğimiz aylarda Paris’te Fatih İçmeli’den evlilik teklifi alan Öykü Gürman bu teklife evet demişti. Aradan geçen ayların ardından ünlü isim ile Fatih İçmeli geçtiğimiz gün aile içinde yapılan sade bir törenle nişanlandı. Çiftin nişanının fotoğrafları Öykü Gürman tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Özellikle bu fotoğraflarda Öykü Gürman’ın mutfaktan elinde kahve tepsisiyle çekilen fotoğrafı ünlü ismin sevenleri ve takipçileri tarafından çok beğenildi ve binlerce yorum aldı. Fotoğraflarda Öykü Gürman ve nişanlısı Fatih İçmeli’nin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Çiftin düğün tarihini ise henüz belirlemedikleri ancak arayı uzatmayacakları öğrenildi.

Her Şey Usulüne Göre Olsun

Paris’te evlilik teklifi alan ve bu teklife evet diyen ünlü isim Öykü Gürman daha önce yaptığı bir açıklamada “gerçek anlamda ilk kez yaşadığım duygular. Her şeyin usulüne göre olmasını istiyorum. Düğün tarihi daha belli değil. Allah kısmet ederse yakın zamanda yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim bu açıklamasına uygun olarak sade ve geleneksel bir törenle nişanlanmış oldu. Nişan fotoğraflarına yapılan yorum ve beğenilere de teşekkür eden Öykü Gürman “güzel dilekleriniz, mesajlarınız için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

04-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar