Recep İvedik Disney Plus'ta

Recep İvedik Disney Plus'ta
14 Haziranda yayına başlayacak olan Disney Plus'ın en çok merak edilen projesi Recep İvedik 7 hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayına başlamasına sayılı günler kalan ve şimdiden büyük bir merakla beklenen yeni internet yayın platformu Disney Plus aylar öncesinden çalışmalarına başlamıştı. Şu sıralar büyük bir tanıtım ve abone kampanyası sürdüren platform büyük bir abone kitlesi elde etmeyi de başarmış durumda. Birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar yapan ve bu isimlerin başrolde olduğu içerikler üreten platform yine aylar öncesinden ünlü oyuncu Şahan Gökbakar ile de anlaşmaya varmıştı. Ünlü oyuncuyla bir anılan Recep İvedik film serisinin son filmi olacak olan Recep İvedik 7’nin platformda yayınlanacağı duyurulmuş ve Şahan Gökbakar’da çalışmalara başladığını açıklamıştı. Büyük bir heyecan uyandıran bu gelişmelerin ardından usta isim Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından senaryo yazımını gösteren paylaşımlar yapmıştı. Son olarak gelen haberlere göre ise serinin son filminin ardından Şahan Gökbakar platform için bir de dizi hazırlayacak.

Recep İvedik Artık Disney Plus’ta

Türk Sineması’nın son zamanlarında en çok gişe hasılatı elde eden filmlerinin başında gelen Recep İvedik serisi filmler artık Disney Plus’ta yayınlanacak. 14 Haziran’dan itibaren yayına başlayacak platformun içeriğinde yer alan serinin ilk 6 filmine ek olarak Şahan Gökbakar şu sıralar 7. Film içinde çalışmalarını sürdürüyor. Yine Disney Plus’ta yayınlanacak olan film için ünlü isim ile Disney Plus arasında 120 Milyon Liralık bir anlaşma yapıldığı iddia edilmişti. Bu iddia doğrulanmasa da seyirci şimdiden Recep İvedik serisinin son filmi 7. Filmi sabırsızlıkla bekliyor. Aynı şekilde Şahan Gökbakar’da serinin son filmi için yoğun bir mesai harcıyor.

Recep İvedik Dizisi mi Geliyor?

Öbür taraftan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar’ın Disney Plus’a sadece film çekmeyeceği bir de dizi film çekeceği konuşulmaya başlandı. Gelen haberlere göre ünlü isim Recep İvedik 7’nin ardından yine platform için Recep İvedik dizisini çekecek. Dizinin konusunun ne olacağı ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak bu haberin duyulması bile seyirciyi şimdiden heyecanlandırdı ve Recep İvedik dizisi için meraklı bir bekleyiş başladı. Usta oyuncunun filmin ardından vakit kaybetmeden dizi için de kolları sıvayacağı öğrenildi.

04-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar