Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ameliyat olacak

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ameliyat olacak
Dizi ve film dünyasının ünlü isimlerinden olan Ahmet Mümtaz Taylan’ın hafta başında büyük bir kalp ameliyatı olacağı öğrenildi.

Dizi ve sinema filmi dünyasının başarılı oyuncularından biri olan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’dan kötü haber geldi. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve özellikle Leyla ile Mecnun dizisindeki karakteri ile akıllarda kalan ünlü oyuncunun nefes alıp verirken zorlanması üzerine hastaneye gittiği ve kalp damarlarında tıkanıklık olduğu ortaya çıktı. Hastanede kendisine anjiyo yapılan ünlü oyuncunun acil olarak bypass olacağı öğrenildi. Doktorların acil olarak böyle bir istekte bulunması üzerine ünlü ismin bugün (Pazar) hastaneye yatacağı ve hafta başında da bypass ameliyatı olacağı öğrenildi. 57 yaşındaki ünlü ismin yaşadığı bu sıkıntı sebebiyle nefes almakta zorlandığı öğrenilirken ünlü ismin sevenleri ise bu haber karşısında derin bir endişeye kapıldı.

Hafta Başı Ameliyat Olacak

Hafta Başı özel bir hastanede acil olarak bypass ameliyatına girecek olan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan bugün hastaneye yatarak ameliyat için gereken tahlillere başlayacak. Koç Üniversitesi hastanesinde ameliyat olacak olan ünlü oyuncunun kalp damarlarındaki tıkanıklık sebebiyle ameliyat olacağı öğrenildi. 57 yaşında olan ve bugüne kadar pek çok üst üst düzey yapımda rol alan oyuncunun sağlık sorunu sevenlerini de oldukça endişelendirdi. Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan oyuncunun hafta başı yapılacak ameliyattan sonra bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda ve tiyatro oyununda rol alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan 12 Eylül 1965 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro sahneleri ve dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. Özellikle Leyla ile Mecnun dizisindeki karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, İstanbul Kanatlarımın Altında, Yazı Tura, Beyza’nın Kadınları, Anlat İstanbul, Emret Komutanım Şah Mat, Eve Dönüş, Mavi Gözlü Dev, Kurtuluş Son Durak, Saklı hayatlar, Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı, Yılan Hikayesi, Kurşun Yarası, Arapsaçı, Avrupa Yakası, Ezo Gelin, Kınalı Kuzular, Hayat Apartmanı, Ateşe Yürümek, Güneydoğudan Öyküler: Önce Vatan ve Leyla ile Mecnun bulunmaktadır.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar