Beklenen Oldu Sıfırıncı Gün Dizisinin Yayın Günü Değişti

Beklenen Oldu Sıfırıncı Gün Dizisinin Yayın Günü Değişti
Beklenen gerçekleşti ve Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizi Sıfırıncı Gün’ün yayın günü değişti.

Tv 8 ekranlarında bu sezon iki yapım seyirciyle buluştu. Tuzak adlı dizi birbirinden ünlü ve güçlü kadrosuyla Ekim ayında yayına başlarken kanal bu yapımdan oldukça umutlu idi. Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirciyle buluşmaya başlayan dizi ne yazık ki beklendiği gibi olmadı ve dizi seyirciye ulaşmakta zorlandı. Aldığı reytingler kanalı ve yapım şirketini hayal kırıklığına uğratan Tuzak dizisinin önce yayın saati ardından yayın günü değişti ve en son olarak da dizi için erken final kararı alındı. Tuzak için final kararı alınırken kanal ikinci bir dizinin de hazırlıklarına başladı. Acun medya tarafından hazırlanan ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken Sıfırıncı Gün adlı dizi polisiye ve macera türünde ele alınan konusuyla dikkatleri çekti. Henüz yayına yeni başlayan dizi ne yazık ki kanalın bir önceki yapımı gibi seyirciye ulaşmakta zorlandı.

Yayın Günü Değişti

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisi henüz yayınlanmaya başlayalı 4 bölüm oldu. Dizi büyük umutlarla yayına başlarken kanalın daha önce ekrana gelen Tuzak dizisinin yayın günü ve yayın saatinde akışa konuldu. Ancak ne yazık ki dizi yerine yayına konulduğu Tuzak gibi oldu ve aldığı reytinglerle büyük hayal kırıklığı yarattı. Dizi ilk 15 içine dahi giremezken yayıncı kanal beklenen kararı aldı ve dizinin yayın gününü değiştirdi. Kadrosunda ünlü isimlerin olduğu Sıfırıncı Gün dizisinin yayın günü çarşambadan Cuma gününe alındı. İddialı başlayan dizinin yeni yayın gününde de karşısında oldukça güçlü rakipler olduğu düşünüldüğünde bugünde de işinin zor olduğu görülüyor.

Sıfırıncı Gün Oyuncu Kadrosu

Acun Medya tarafından hazırlanan ve henüz yeni akrana gelmeye başlayan Sıfırıncı Gün dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizi polisiye – suç türünde ele alınırken dizinin oyuncu kadrosunda ise,

-          Engin Öztürk

-          Aybüke Pusat

-          Berk Cankat

-          Yiğit Özşener

-          Sarp Akkaya

-          Damla Colbay

-          Uğur Uzunel

-          Esra Ruşan ve

-          Naz Çağla Irmak yer alıyor. Dizi bundan sonraki haftalarda Çarşamba yerine yeni yayın günü olan Cuma akşamları saat 20.00’da seyirciyle buluşacak.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar