Oyuncu Aybüke Pusat sette en çok neyi özlemedi?

Oyuncu Aybüke Pusat sette en çok neyi özlemedi?
Oyuncu Aybüke Pusat karantina günlerini nasıl geçirdiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu Aybüke Pusat özlediği şeyleri anlatırken, hiç özlemediği şeyi de açıkladı.

Koronavirüs salgını sebebiyle evde geçirilen günlerde eski günlük hayata özlem de artıyor. Sosyal medya hesaplarından veya katıldıkları canlı yayınlarda açıklamalar yapan ünlü isimler de karantina günlerinde çok sıkıldı. Evde farklı aktiviteler yapılsa da dışarıdaki hayata özlem duyanlar arasında güzel oyuncu Aybüke Pusat da var. Aybüke Pusat katıldığı Youtube yayınında özlediği ve özlemediği faaliyetleri anlattı. Pusat yayında kendisini gevşetecek, sahuna, fizyoterapi, masaj, hamam gibi etkinliklerini çok özlediğini söyledi. Pusat hamama, masaja gitmek gibi işleri çok sevdiğini belirtti.

Aybüke Pusat en çok neyi özlemedi?

Aybüke Pusat en son Fox Tv'nin sevilen dizisi Her Yerde Sen kadrosunda yer almıştı. Çalışmayı ve sette olmayı çok özlediğini belirten Pusat, setteki bazı hoşlanmadığı durumları özlemediğini söyledi. Pusat, "Sette 150 kişi olunca herkes harıl hurul bir yerlere koşturuyor. Herkesin bir şey için acelesi var. Herkes kendi işini yapmak için uğraşıyor. Kimse kimseye yardım etmiyor falan. O harala güreleyi hiç özlemedim" dedi.

Psikoloğa ihtiyaç duymadım

Karantinada 44 gün geçiren Pusat, "Süreçte psikoloğa ihtiyaç duydun mu?" sorusunu ise şu sözlerle cevapladı; "Bu süreçte psikoloğumla hiç konuşmadım. Hiç ihtiyaç duymadım. Bir de kendi kendime atlatmak gibi huyum var. Bir de burada da yalnız olduğum için kendi kendime birşeyler yapıyorum. Şuan durmaya düşünmeye, ne yaptığımı analiz etmeye daha çok vaktim var. Herhalde o yüzden ihtiyaç duymadım diye düşünüyorum."

Sakinlik ve dinginlik istiyorum

İzmir'in Dikili ilçesinde yaşayan ve karantina sürecini de orada geçiren güzel oyuncu Aybüke Pusat, süreç sonrasında neler olacağı noktasındaki tahminlerini de paylaştı. Pusat, "Çalışırken çok aceleci ve fevri davranıyorum. Şuanki durumumu o zamanki düşünme durumuma evirmeyi planlıyorum. Sakinlik, dinginlik, daha düşünerek hareket etmek , düşünerek konuşmak. Bu süreçten kendime çıkaracağım şeyler bunlar" ifadelerini kullandı. Tek başına olmayı çok sevdiğini söyleyen Pusat, bu süreç bittikten sonra eski hayata nasıl adapte olacağını, nasıl davranacağını bilmediğini söyledi.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar