Oyuncu Miray Daner Şarkıcı Oluyor

Oyuncu Miray Daner Şarkıcı Oluyor
Televizyon dizilerindeki başarısı ve sesinin güzelliği ile sevenlerinin kalbinde yer edinen güzel oyuncu Miray Daner şarkıcı mı oluyor? İşte cevabı!

Televizyon dizi ve sinema filmlerinde rol alan genç ve güzel oyunculardan Miray Daner’in sesinin güzel olduğu uzun zamandır bilinen bir gerçekti. Daha önce bazı programlarda sesini kullanan ve şarkılar söyleyen güzel oyuncunun sesi oldukça beğenilmiş ve bu durum karşısında da güzel oyuncu Miray Daner pandemi döneminde boş durmak yerine müzik dersleri alarak bu yeteneğini profesyonel anlamda yapmak için de harekete geçti. Sesinin güzelliği ile dikkatleri çeken Miray Daner aldığı müzik eğitimlerinin ardından arkadaşlarıyla birlikte stüdyoya girerek bir pop şarkısı seslendirdi. Şarkının düzenlemeleri biterken güzel oyuncunun henüz hiçbir müzik şirketiyle anlaşmadığı ve bu olayı da sır gibi sakladığı öğrenildi.

Müzik Dünyasına Atılıyor

Ünlü ve güzel oyunculardan Miray Daner özellikle Vatanım Sensin adlı diziyle adını duyurdu. Güzel oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol alırken zaman zaman katıldığı programlarda da şarkılar seslendirdi ve bu sırada da sesinin güzelliği ve yeteneğiyle dikkatleri çekti. Amatörce yapılan bu eylemlerden sonra güzel oyuncu müzik dersleri almaya karar verdi ve pandemi döneminde şan dersleri aldı. Miray Daner bununla ilgili konuşurken “şan dersleri alıyorum. Şan dersi alırken müzik üzerine yoğunlaşmak gibi bir planım yok. Müzikle ilgilenmeyi çok seviyorum ama meslek olarak yaparım dediğim bir alan değil” ifadelerini kullanmıştı. Ancak güzel oyuncu daha sonra fikrini değiştirerek profesyonel anlamda bu işi düşünmeye başladı. Single çıkarmak için hazırlıklara başlayan Daner stüdyoya girerek bir pop şarkısı seslendirdi. Bu olayı sır gibi saklayan oyuncunun seslendirdiği şarkının düzenlemeleri ise yakın zamanda bitti. Güzel oyuncunun daha önce yer aldığı bir reklamda söylediği şarkı ise YouTube’ta 17milyon izlenme sayısına ulaştı.

Miray Daner Kimdir?

Şu sıralar şarkı çalışmaları yapmaya başlayan güzel ve başarılı oyuncu Miray Daner 15 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaştan itibaren setlerde bulunan Miray Daner bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır. Bez Bebek, Papatyam, 1 Kadın 1 Erkek, Zil Çalınca, Merhaba Hayat, Medcezir, Vatanım Sensin, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Saygı.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar