Ünlü Oyuncular Boran Kuzum ve Ahsen Eroğlu Aşk mı Yaşıyor?

Ünlü Oyuncular Boran Kuzum ve Ahsen Eroğlu Aşk mı Yaşıyor?
Ünlü oyuncular Boran Kuzum ve Ahsen Eroğlu’nun birlikte oldukları ve aşk yaladıkları iddiaları magazin basınında ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı. İşte detaylar!

Magazin dünyasında sık sık iddialar yer alır ve bu iddialar muhataplarınca ya kabul edilir ya da reddedilir. Ya da ikisi de olmaz ve olay sürüncemede bırakır ve zamanla gerçek mi değil mi ortaya çıkar. Şu sıralar magazin basınında yer edinmeye başlayan ve sosyal medyada da buna ilişkin fotoğraflar yayınlanmaya, yorumlar yapılmaya ve analizler ortaya konmaya başlanan bir aşk iddiası gündemde. Güzel ve başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu ile genç ve başarılı oyunculardan Boran Kuzum arasında yaşandı iddia edilen aşk söylentileri özellikle sosyal medyada fazlasıyla konuşulmaya başlandı. Henüz her iki tarafında kabul ya da ret etmediği bu durum bir süre daha böyle gidecek gibi görünüyor. İkili son zamanlarda bazı yerlerde bir arada görünürken bunun bir aşkın habercisi olduğu ileri sürüldü.

Yeni Bir Aşk mı Doğuyor?

Şu sıralar Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle karakteriyle seyirci tarafından çok sevilen ve başarısıyla da herkesin takdirini kazanan Ahsen Eroğlu ile son zamanların genç ve başarılı oyuncusu şu sıralarda Saygı adlı dizide rol alan Boran Kuzum arasında aşk yaşandığı iddiaları magazin basını ve sosyal medya sayfalarında yazılmaya başlandı. İkilinin geçtiğimiz günlerde İstanbul Kadıköy’de bir kafenin önünde sohbet ederken görüntülendikleri iddia edilirken bu durum ikili arasında bir aşk yaşandığının kanıtı olarak dile getirildi. İkili henüz bu iddialara bir yanıt vermedi. Ancak özellikle sosyal medyada bu olay şimdiden en çok konuşulan konular arasında yer almayı başardı.

Aynı Kedi Ve Objeyle Fotoğrafları Var

Şu sıralar birlikte oldukları ve aşk yalamaya başladıkları iddiaları gündemde olan Boran Kuzum ve Ahsen Eroğlu ikilisi haklarındaki aşk iddialarına henüz bir yanıt vermezken ikilinin aynı kedi ve aynı objeyle fotoğraf çektirmiş olduğu sosyal medyada yazılmaya başlandı. Aynı kediyle farklı zamanlarda fotoğraf çektiren ikilinin ayrıca aynı objeyle de görüntülendikleri fotoğraflar bulunuyor. Bu durum ikilinin aşk yaşadığının kanıtı olarak ileri sürülürken Boran Kuzum geçtiğimiz haftalarda Ahsen Eroğlu’nun rol aldığı Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı. İkili aynı zamanda daha önce yayınlanan Kösem Sultan dizisinde de birlikte rol almışlardı.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar