Oyuncu Öykü Karayel Doğacak Bebeğinin İsmini Açıkladı!

Oyuncu Öykü Karayel Doğacak Bebeğinin İsmini Açıkladı!
Ünlü ve güzel oyuncu Öykü Karayel ile ünlü müzisyen can Bonomo’nun dünyaya gelecek bebeklerinin adı belli oldu. Ünlü isimler bebeğin adını sosyal medya hesaplarından duyurdu!

2020 yılı bitip 2021 yılına girdiğimiz bu günlerde ünlüler dünyasından haberler de tüm hızıyla gelmeye devam ediyor. 2020’nin son anlarında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ve 6 aylık hamile olan ünlü ve güzel oyuncu Öykü Karayel ile ünlü müzisyen Can Bonomo’nun dünyaya gelecek bebeklerine verecekleri isim de belli oldu. Eşi can Bonomo ile çekilmiş karnı burnunda fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ve güzel oyuncu Karayel’in mutluluğu gözlerden kaçmadı. 2018 yılında evlenen ünlü çiftin dünyaya gelecek ilk bebeklerine verecekleri ismin belli olurken çiftin oldukça heyecanlı oldukları açıklandı. 2021 yılında dünyaya gelecek bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu daha önceden açıklanmıştı. Şimdi ise dünyaya gelecek bebeğin adı belli oldu.

'Roman' Bebek Geliyor!

Bir Başkadır dizisiyle ünlenen güzel ve başarılı oyuncu Öykü Karayel ile ünlü müzisyen Can Bonomo 2018 yılında evlenmişlerdir. Daha önce sorulan ne zaman anne olacaksınız şeklindeki bir soruya bu tür şeylerin doğal saati vardır diye cevap veren Öykü Karayel’in hamile oldu aylar önce ortaya çıkmıştı. Karnı burnunda hali ve eşiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Öykü karayel’in bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelirken ünlü oyuncu dünyaya gelecek bebeklerinin ismini de bu paylaşımla ifşa etti. Fotoğrafların altına yazdığı ifadede “alttaki küçüklük Roman Bonomo… Yeni yılda görüşürüz” notunu sevenleriyle paylaştı. Böylece dünyaya gelecek bebeğin adının Roman olduğu böylece açıklanmış oldu. Ünlü oyuncunun aile fotoğrafları ve mutlulukları ise takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

6 Aylık Hamile!

Ünlü ve güzel oyuncu Öykü Karayel daha önce bir paylaşımında hamile olduğunu duyurmuştu. Yılbaşında da eşi Can Bonomo ile birlikte ilerlemiş hamileliğinin fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan ünlü güzelin doğuma 3 ay kala oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu görülüyor. Takipçilerinin de oldukça beğendiği ve yorumda bulunduğu fotoğraflar magazin basını ve sosyal medyada da geniş yer buldu. Mutlu bir birliktelikleri olan Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftinin dünyaya gelecek bebeklerinin salıklı bir şekilde dünyaya gelmesini ve ailesine ve tüm insanlığa faydalı bir birey olmasını temenni ediyoruz.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar