Final Yapacak Olan Dizide Büyük Değişim

 Final Yapacak Olan Dizide Büyük Değişim
Kanal D'de yayınlanan 'İyi Aile Babası' isimli final yapmak yerine büyük bir değişikliği giderek, yeni hikaye ve yeni ismi ile yakında ekranlarda olarak.

Kanal D’de yayınlanan ‘İyi Aile Babası’ adında ki komedi dizisi, her ne kadar iddialı bir giriş yapmaya çalışsa da, ilk 4 bölümden istediği sonuçları alamayınca final yapması düşünülüyordu. Ancak yapımcılar diziyi sonlandırmak yerine çok farklı bir karar aldılar. Bu değişim neticesinde dizinin ismi ve hikâyesi tamamen baştan aşağı değişirken, dizide oynayan oyuncular aynı kaldı.  Yeni ismi ise ‘Babam Çok Değişti.

 

Eskide Neler Var?

İyi Aile Babası bir aile komedisi dizisi olarak karşımıza çıktı. Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu yer alıyor. Mehmet (Çağlar) Adanalı, tıp fakültesi mezunu, işini çok iyi yapan ve iyi bir aile babası olmak için elinden geleni yapan bir karakteri oynarken Aslı (Şebnem), Mehmet’in 25 yıllık eşi ve üç çocuk annesi. Ev hanımı ve kariyer sahibi olan Aslı ise aşırı titiz, fedakâr, ailesine düşkün ve modern görünüşlü bir kadın, bunların yanı sıra alt katlarında oturan kaynanası ile başı belada. Aynı zamanda Cennet Mahallesi dizinden ‘Pembe’ ismi ile tanıdığımız usta oyuncu Melek Baykal’da dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizide Mehmet’in anne olarak karşımıza çıkan Melek Baykal ‘Arife Pamuk’ karakterini canlandırıyor.

Yenide Neler Var?

İyi Aile Babası düşük reytingler sonucunda senaristi değişti ve bu göreve Birol Güven getirildi. Birol Güven dizinin oyuncu kadrosuna hiç dokunmadan, ismini ve hikâyesini yeniden düzenleyerek ‘Babam Çok Değişti’ ismi ile yenilemeye gitti. Dizi, ‘Çocuklar Duymasın’ adlı eski bir diziden esinlenerek yeni bir dizi ortaya çıkardı. Bunların yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna Naz Elmas’da dâhil oldu. Naz Elmas’ın diziye nedenli olumlu bir katkı sağlayacağı konusunda fikrimiz olmasa da yeni bir hikâye için elbet yeni bir karaktere ihtiyaç duyulacaktı. Dizi 7 Ocak Perşembe günü yeni ismi ve yeni hikâyesi ile Kanal D’de izleyicisi ile buluşmayı bekliyor. Ancak İyi Aile Babası dizisinde olduğu gibi reytingleri yerlerde olup final mi verecek, yoksa büyük bir yükseliş göstererek rakiplerini geride mi bırakacak? Bu soruların cevaplarını dizi yayınlandığı zaman öğreneceğiz.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar