Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandı!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandı!
Bir süredir boşanacakları konuşulan oyuncu Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın birliktelikleri uzun sürmedi. Geçen yıl nikah masasına oturan ikili bugün tek celsede boşandı!

Geçtiğimiz haftlarda final yaparak ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz 8 Mart 2018 tarihinde sevgilisi Feyza Aktan ile nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra oğulları Kuzey'i kucaklarına alan ikili hakkında son zamanlarda ayrılık dedikoduları çıkmış boşanacaklarına dair haberler yapılmaya başlamıştı. Çok geçmeden Özcan Deniz ve Feyza Aktan Çağlayan Adliyesinde görüntülendi. 15 aylık evli olan ve bir erkek çocuk sahibi olan ikili bugün Çağlayan Adliyesinde tek celsede boşandı. 

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

2016 yılından beri aşk yaşayıp 2018 yılında hayatlarını birleştiren çift evliliklerini oğulları Kuzey ile taçlandırmıştı. Fakat birliktelikleri uzun ömürlü olmadı. Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz kendisinden 20 yaş küçük eşi Feyza Aktan'dan bugün anlaşmalı olarak ve tek celselde boşandı. 

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ'da doğmuştur. Müziğe olan merakı erken yaşlarda başlamış ve daha 16 yaşındayken şarkı söyleyerek para kazanmaya başlamıştır. 18 yaşında Almanya'ya gitmiş ve Yaşar Yağmur ile tanıştıktan sonra “Yine Ağlattın Beni'' isimli ilk albümünü çıkarmıştır. 1994 yılında ''Ona Sevdiğimi Söyle'' sinema filmiyle oyunculuk hayatına başlamıştır. Müzik ve oyunculuk alanlarında başarılı olan Deniz, zamanın efsane dizilerinden olan Asmalı Konak'ta Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer alan oyuncu son olarak Star TV ekralarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat vermiştir. Yönetmenlik tecrübesi de bulunan Özcan Deniz; Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli ve Ya Sonra gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturmuştur. 

FEYZA AKTAN KİMDİR?

1992 yılında İstanbul'da doğan Feyza Aktan aslen Antalyalıdır. 2018 yılında oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Özcan Deniz ile sade bir törenle dünya evine girmiştir. 30 Nisan 2018'te oğulları Kuzey Deniz'i doğuran Aktan 15 aylık evliliğinin ardından oğlunun babası Özcan Deniz'den tek celsede boşanmıştır. 

26-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar