Özcan Deniz'in çocuğunun bakıcısından çarpıcı açıklamalar!

Özcan Deniz'in çocuğunun bakıcısından çarpıcı açıklamalar!
Özcan Deniz'in çocuğunun bakıcısından çarpıcı açıklamalar! Feyza Aktan hakkında çarpıcı açıklamalar. Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan çiftinin çocuklarının bakıcısından çarpıcı açıklamalar geldi. Bakıcı, Feyza Aktan'ın kendilerini aç bıraktığını açıkladı. Bakıcıdan Feyza Aktan suçlaması. Feyza Aktan çocuğuna bakmıyor iddiası. Özcan Deniz kimdir? Feyza Aktan kimdir?

Özcan Deniz'in çocuğunun bakıcısından çarpıcı açıklamalar!

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak evliliklerin son veren Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti arasında anlaşmazlıklar devam ediyor. Çocukları ile ilgili birbirini suçlamaya devam eden ikili hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan'ın çocuğunu babası Özcan Deniz'e göstermediği gerekçesiyle velayet davası açılmıştı. Ardından çocuklarının bakıcısı çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte bakıcının iddiası;

'Evde Kuzey'le çok aç kalıyorduk. Sürekli komşulara ve arkadaşlarına gönderiyordu. 'Özcan'a söyleme seni işten atarım' diye tehdit ediyordu. Sürekli yalnız ve aç bırakıp arayıp sormuyordu. Gece geç geliyordu. Kuzey benimle yatıyordu. Kuzey'e ilgisi ve anne sevgisi yoktu. Benim en büyük hatam evlenip çocuk yapmak diyordu'

Açıklamlarına devam eden bakıcı, 'Babasına dede dedirtip kaydetmiş ve Özcan Deniz aradığında, 'Bak deden arıyor' diyerek telefonu Kuzey'e veriyordu. Kuzey de yeni konuşmaya başladığında 'dede' diyordu. Bir gün Özcan Deniz eve geldi. Kuzey'i gezdirdi. Sonra hep 'dede dede' dedi. Özcan Deniz de şaşırdı. Ben bir şey demedim' dedi.

Özcan Deniz 'Feyza hasta bir anne' demişti

Eski eşi Feyza Aktan'ın boşandıktan sonra medea kompleksine yakalandığını iddia eden Özcan Deniz, Benzer durumlar yaşayanlar lütfen bu medea kompleksini internetten, youtube'dan okuyup izleyip araştırın. Türkiye, bu hastalığa kapılmış kişiler yüzünden enkaz çocuklar ülkesine döndü' dedi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti 8 Mart 2018 yılında dünyaevine girmişti. Kısa bir süre sonra bebeklerini kucağına alan çift, geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşandı. Günümüzde ise çocuklarının velayeti ile ilgili sıkıntılar yaşamaktadırlar. 

Medea Kompleksi nedir?

Son dönemlerde gittikçe artışa çıkan Medea Kompleksi, kadınların boşanma sürecinde veya boşandıktan sonra karşı tarafı cezalandırmak adına gösterdiği davranışlardır. 'Kötü niyetli anne sendromu' olarakta bilinen Medea Kompleksi, kadınların çocuklarını babalarından mahrum bırakması, çocuklarına kötü davranmaları olarak bilinmektedir.

11-05-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar