Masumiyet Gün Değiştirdi

Masumiyet Gün Değiştirdi
Ekran yolculuğuna büyük iddialarla ve güçlü bir oyuncu kadrosuyla başlayan ancak ne yazık ki yayınlanan her bölümde umudunu kaybeden Masumiyet dizisi yayın gününü değiştirdi.

Sezona geç başlayan dizilerden biri olan ve iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla seyircinin büyük ilgisini çeken ve ancak başlar başlamazda ne yazık ki reyting canavarı ile acı bir şekilde karşılaşan ve tüm iddiasına rağmen gözden her bölüm daha da düşen Masumiyet dizisi için kanal yönetimi son dakikada şok bir karar aldı. Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve son olarak 11. Bölümüyle ekrana gelen masumiyet dizisinde usta oyuncular Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Ertuğrul Postoğlu rol alıyor. Kadına dönük bir şiddetin ardından bu şiddet olayının perde arkasında yaşananların ekrana geldiği ve mahkeme süreci, baskı, yalan ve inkarların her bölüm adım adım işlendiği dizi ne yazık ki Çarşamba akşamları umduğunu bulamadı. Reytinglerde oldukça gerilerde olan ve maliyeti de fazla olan dizi için son olarak final kararı alınsa da kanal Masumiyet’e son bir şans daha tanıyarak dizinin yayın gününü değiştirme kararı aldı.

Masumiyet Pazartesi Akşamları Ekrana Gelecek

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve son olarak 11. bölümüyle seyirciyle buluşan Gold Film yapımı Masumiyet son dakika değişiklikle yayın gününü değiştirdi. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi bu günde ne yazık ki reytinglerde çok gerilerde kaldı. Bu durumun sebepleri arasında Çarşamba akşamının çok güçlü yapımlarla dolu olması büyük etken oldu. Kanal yönetimi her ne kadar 13. Bölümde dizi için final kararı almış olsa da diziye son bir şans vererek yayın gününü değiştirdi. Kanalın pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin sezon finali yapmasıyla buradan boşalan yere Masumiyet dizisi alındı. Böylece kanal Masumiyet’i bir kez de burada deneme kararı aldı. Ancak bu günün de Çukur ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi güçlü yapımlarla dolu olması dizinin nasıl bir reyting alacağını merak ettirdi.

12.Bölüm 17mayıs Pazartesi

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Masumiyet son olarak 11. Bölümle ekrana geldi. Dizinin yarın akşam 12 Mayıs akşamı yayınlanacak 12. Bölümünün ise ertelenmesiyle yayın tarihi 17 Mayıs oldu. Böylece dizinin merakla beklenen 12. Bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

11-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar