Özge Gürel’den çok özel açıklamalar

Özge Gürel’den çok özel açıklamalar
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından biri olan Özge Gürel kendi hayatıyla ilgili birbirinden çarpıcı özel açıklamalarda bulundu.

Dizilerin ve sinema filmlerinin güzel oyuncusu Özge Gürel ve yaklaşık 7 yıl önce Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp geçtiğimiz ağustos ayında evlendiği oyuncu Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yaşıyor. Çift magazin basını ve sosyal medyada oldukça sık mutluluk pozlarıyla bir araya gelirken güzel oyuncu Özge Gürel geçtiğimiz gün bir dergiye verdiği röportajda kendisiyle ilgili hiç bilinmeyen çok özel açıklamalarda bulundu. Serkan Çayoğlu ile birlikte karar verdiklerini ve bebek düşünmediklerini dile getiren oyuncu meslek olarak da çok arayışın ardından istediğini oyunculukta bulduğunu belirtti. Güzel oyuncu Özge Gürel’in samimi açıklamaları sevenlerinin ilgisini çekti.

Gürültülü ortamda mışıl mışıl uyurum

Dizilerin başarılı ve güzel oyuncusu Özge Gürel bir dergiye verdiği röportajda özel açıklamalarda bulundu. Oyuncu yaptığı açıklamada “gürültülü ortamlarda çok güzel uyurum. Çocukluktan kalma sanırım, güvende hissediyorum. İnsanlar sohbet ederken salondaki koltukta mışıl mışıl uyuyabilirim. Televizyonu açıp uyuyorum, eğer yalnızsam ışıkları da açıyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca en çok sevdiği şeyin başlangıç olduğunu belirtti ve her zaman her şartta bu durumun kendisini heyecanlandırdığını belirtti ve hafif korkuyla karışık bir mutluluk hali ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu sanatla ilgili sorulan bir soruya ise “benim için kılavuz sanat. Sevdiğim sanatçıların eserleri, onları tanımanın, fikirlerini anlayıp kendime katmanın bir yolu. Kendinizi, hikayenizi, döneminizi bazen kafa yoran insanlara, bazen de herkese yüzyıllar sonra bile ulaştırmanın incelikli hali sanat. O fikirler o kadar çok insanın yolunu aydınlatıyor ki” ifadelerini kullandı.

Aşık olmak yeterli değil

Güzel oyuncu Özge gürel bir dergi için verdiği açıklamalarda kendisine aşkla ilgili soruya ise en samimi şekilde cevap verdi. Özge Gürel “bu konunun ucu hep çok açık kalıyor, çünkü her ilişkinin matematiği bambaşka. Aşk ilişki başlatabilir ama sadece aşık olmak devam etmesi için yeterli değil. Uzun ilişkilerde tüm duvarlar kırılıyor, açılmadık kapı kalmıyor.  İşte o zaman başlıyor aslında ilişki ki bence en güzel kısma geliyoruz. Herkesin kendi gibi olduğu ve o halini çok sevdiğiniz kısım bence en eğlencelisi” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu yaklaşık 7 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz yılın ağustos ayında oyuncu Serkan Çayoğlu ile evlenmişti. İkili Kiraz Mevsimi adlı dizide tanışmıştı.

07-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar