Çöp Adam yeni bölümü neden yok?

Çöp Adam yeni bölümü neden yok?
Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisi gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanıyor. Dizi 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanmayacak.

Star Tv'nin psikolojik gerilim dizisi Çöp Adam heyecan ve merakla izlenmeye devam ediyor. Çarşamba günleri ekrana gelen ve yapımcısının yüzünü güldüren OGM Pictures imzalı yapımın yeni bölümü merak konusu oldu. Dizi severler merak ediyor, önümüzdeki hafta Çöp Adam’ın yeni bölümü neden yok? Çöp Adam yeni bölüm yayınlanacak mı? Çöp Adam’ın yeni bölümüyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Çöp Adam yeni bölümü neden yok?

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisi çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dram dizisi gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanıyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz'ün kaleme aldığı “Çöp Adam” önümüzdeki hafta 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanmayacak.

Çöp Adam yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Çöp Adam bu hafta 16. Bölümüyle ekrana geldi. 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gerekne 17. bölümü Beşiktaş maçı nedeniyle ertelendi. Çöp Adam’ın 17. yeni bölümü bir hafta sonra yani 19 Nisan’da yaınlanacak.

Çöp Adam'da kimler oynuyor?

Star Tv’nin OGM Pictures imzalı dram dizisi Çöp Adam dizisi birkaç senedir tüm televizyonlarda etkisi süren Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir eserinden uyarlandı. Psiko-soysal dram türündeki dizide başrolleri Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı ve Elçin Sangu paylaşıyor. Çok başarılı bir yazılım mühendisinin evi ve arkadaşıyla geçirdiği zorlu çatışmayı ekrana taşıyan Çöp Adam, çarşamba günleri zorlu rakipleriyle mücadele ediyor. Çoğu zaman ilk 3’te yer almayı başaran diziyi Melek Gençoğlu ve Su Ersöz kaleme alıyor. Çöp Adam dizisinde Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak rol alıyor.

Çöp Adam dizisi konusu nedir?

Yazdığı bir oyun sayesinde bir anda çok zengin olan Yazılımcı Tamer, intihar etmeye yönelen Peri’yi kaçırır. Bankacı Peri’yi kaçırıp bir mahzene kapatan Tamer genç kıza aşık olur. Saplantılı bu aşk, asosyal bir kişilik olan Tamer’i evinden ve çocuğundan ayırır. Ancak saplantılı aşık olduğu peri aslında hiç de göründüğü gibi biri değildir.

08-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar