Özge Yağız ve Gökberk Demirci Ayrıldı

Özge Yağız ve Gökberk Demirci Ayrıldı
Şu sıralar Baba dizisinde Büşra karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Yağız ile sevgilisi Gökberk Demirci ayrıldı mı?

Son dönemde dizilerin aranılan isimlerinden olan ve peş peşe pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Özge Yağız ile yine kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gökberk demirci uzun süredir bir ilişki yaşıyorlardı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Yemin’de birlikte rol alan ve iki isim bir süre sonra sevgili olmuş ve uzun süreli bir ilişkinin içine girmişlerdi. Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan çift bunun için hazırlık yapmaya dahi başlamışlardı. Ancak ne yazık ki ünlü çiftten kötü bir haber geldi. Şu sıralar Baba dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin ayrıldıkları iddia edildi. Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan fotoğrafları kaldırdıkları görüldü. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haber gündemde yer alırken çiftten bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci Ayrıldı mı?

Yemin dizisinde birlikte rol alan ve bu dizide karı kocayı canlandıran Özge Yağız ile sevgilisi Gökberk Demirci’den ayrılık haberi geldi. Ünlü çiftten Gökberk demirci bir süre önce Özge Yağız’a evlilik teklifinde bulunmuş ve Özge Yağız’da bu teklifi kabul etmişti. Şu sıralar Baba dizisinde Büşra Saruhan karakterini canlandıran Özge Yağız’ın sosyal medya hesabından sevgilisi Gökberk Demirci ile birlikte çektirdiği fotoğrafları kaldırması çiftin ayrıldıkları şeklinde yorumlandı. Öbür taraftan Gökberk Demirci’nin Özge Yağız ile olan fotoğrafları kaldırmaması dikkatleri çekti. Magazin basınında ve sosyal medyada gündem olan bu ayrılık haberine çift herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak çiftin ayrılıklarının geçici olduğu yakın çevrelerince iddia edildi ve çiftin yakın zamanda yeniden bir araya gelecekleri belirtildi.

Özge Yağız Kimdir?

Adını Yemin dizisiyle duyuran güzel oyuncu Özge Yağız 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite eğitimini tamamlayan Özge Yağız oyuncu olmaya karar vermiş ve bu konuda eğitimler almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy adlı yapımla yapan Özge Yağız daha sonra peş peşe birçok yapımda rol almıştır. Özge yağız’ın rol aldığı yapımlar arasında Adını Sen Koy, Yemin, İçimizden Biri, Sol Yanım, Baba bulunmaktadır.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar