Halit Ergenç Ezber Bozan Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor

Halit Ergenç Ezber Bozan Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor
Son olarak Babil dizisiyle ekrana gelen ve uzun süredir dinlenmede olan ünlü oyuncu Halit Ergen. Disney Plus’ya yayınlanacak distopik bir diziyle ekranlara dönüyor

Son yıllarda sayısı her geçen gün artan dijital medya platformları seyircileri televizyon ekranlarından kendi bünyelerine çekme başarısını gösterdi. Platformlar o kadar popüler hale geldi ki televizyon yayıncılığı dahi sorgulanır oldu. Cüzi bir ücretle abonesine istediği saate istediği zaman ve içerikte yapımlar sunan platformlar ülkemizde de her geçen daha da etkin hale geliyor. Halen Netflix, BluTv, Puhu Tv ve beIN Connetct ülkemizde en popüler olan ve abone sayısı yüksek platformlar arasında. Ancak yeni bir platform ülkemize ve hatta tüm dünyaya çok hızlı bir giriş yapmak üzere; Disney Plus. Disney Plus uzun süren bir hazırlığın sonunda yaz aylarının başında ülkemizde yayına girmeye hazırlanıyor. Tüm altyapı hazırlıklarını tamamlayan platform ülkemizdeki en popüler 15 isimle ve yapım şirketiyle anlaşmalar imzaladı. Ünlü ve başarılı oyuncu Halit Ergenç’le de anlaşma imzalayan Disney Plus yakında ünlü ismin başrolünde yer alacağı Nomen adlı diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Halit Ergenç ve Nomen

Med Yapım tarafından ülkemizde yayına girmeye hazırlanan Disney Plus için üretilecek içerikler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Disney Plus için üretilecek içeriklerin en merak edileni hiç şüphesiz Halit Ergenç’in başrolünde yer alacağı Nomen adlı dizi. Halen cast çalışmaları devam eden dizide ünlü isim Halit Ergenç başrol oynayacak. Son olarak Babil dizisi ile ekrana gelen ünlü oyuncunun Disney Plus’ta oynayacağı Nomen dizisi ise oldukça ilginç bir hikayeye sahip. Dizi şu ana kadar ülkemizde pek fazla alışık olmadığımız türde bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak. Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Med Yapım tarafından hazırlanan Nomen dizisinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Fatih Kızılgök oturacak. Cast çalışması devam eden dizide ünlü oyuncu Melis Sezen’in de yer aldığı öğrenildi.

Nomen Konusu Ne?

Dizi, distopik hastalığından dolayı yaptığı buluşla gündeme gelen karakterin hikayesini konu alıyor. Distopik hastalığı olan karakter yaptığı telepatik iletişim buluşuyla eşiyle telepati yöntemiyle iletişim kurabilmektedir. Disney Plus’un ülkemiz içeriğinde en önemli yapımlarından olacak Nomen dizisinde Halit Ergenç’in canlandıracağı Distopik hastalığı olan karakterin eşini kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. Dizinin cast çalışmasının tamamlanmasıyla sete çıkması bekleniyor.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar