Özgü Namal’ın Yeni Dizisi Kızıl Goncalar’ın Yayın Kanalı Belli Oldu

Özgü Namal’ın Yeni Dizisi Kızıl Goncalar’ın Yayın Kanalı Belli Oldu
Yeni sezonun en flaş yapımlarından olan ve başrolünde Özgü Namal ile Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar’ın yayın kanalı belli oldu.

Ekranların ve filmlerin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve bugüne kadar pek çok üst düzey dizi ve film projesinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Özgü namal’ın ekranlara döneceği geçtiğimiz günlerde duyulmuştu. Özgü namal’ın ekranlara yeni bir diziyle döneceği haberi sektörde ve seyirci kesiminde büyük heyecan uyandırırken oyuncunun başrolünde yer alacağı ve adı Kızıl Goncalar olarak belirlenen dizideki partneri de en az Özgü Namal kadar ses getirmişti. Özgü Namal’ın başrolde partneri olarak ünlü isim Özcan Deniz ile anlaşmaya varan Gold Film hazırlanacak Kızıl Goncalar için yayıncı kanal belirlemek için televizyon yöneticileriyle görüşmelere başlamıştı. Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonda yayınlanacak kanalı belli oldu. Şimdiden sezonun en iddialı dizisi konumuna yükselen Kızıl Goncalar’ın şu sıralar peş peşe yeni dizilerle adını duyuran Fox Tv’de ekrana geleceği öğrenildi.

Özgü Namal Fox Tv’de

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve sektörde heyecanla karşılanan yeni dizilerden Kızıl Goncalar’ın yayın kanalı belli oldu. Şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşan ve yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen Kızıl Goncalar’ın yapım şirketi Gold Film kanallarla yaptığı görüşmeler sonunda dizinin yayınlanması için Fox Tv ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda birbirinden iddialı projelerle anılmaya başlayan ve geçtiğimiz sezonlardaki hayal kırıklığını bu sezon yaşamak istemeyen Fox Tv bu sezon işi sıkı tutuyor ve mutlaka başarı istiyor. Adı erken finallerle anılmaya başlayan ve yeni dizilerinin pek çoğundan istediği başarıyı elde edemeyen Fox Tv Gold Film tarafından hazırlanacak Kızıl Goncalar ile mutlaka reyting bekliyor. Uzun zaman sonra ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Özgü Namal’ın başrolünde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Yönetmen Belli Değil

Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında gelen Kızıl Goncalar cast çalışmalarını devam ettiriyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer alacağı ve dram ve kadın konulu dizinin senaryosunu Necati Şahin kaleme alıyor. şu sıralar oyuncu seçmeleri ile yoğun bir şekilde çalışan Gold Film ise aynı zamanda dizinin yönetmen koltuğunda yer alacak ismi de belirlemeye çalışıyor. Kızıl Goncalar eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

19-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar