Kan Çiçekleri’nin oyuncusunda yeni proje

Kan Çiçekleri’nin oyuncusunda yeni proje
Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Kan Çiçekleri’nin Zümrüt’ü Sevilay Taşol Öğretmen filmi için Trabzon’a gitti.

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve seyirci tarafından oldukça çok sevilen Kan Çiçekleri dizisi geçtiğimiz günlerde sezon arası vererek tatile çıktı. Kanalın en iyi reyting yapan dizilerinden biri olan ve yeni başlayan Kan Çiçekleri kadrosunda yer alan yetenekli ve ünlü isimlerle dikkatleri çekmeyi başardı. 144. Bölümle birlikte sezon arası veren ve tatile çıkan dizinin oyuncuları arasında yer alan ve dizide Zümrüt karakterini canlandıran başarılı ve yetenekli oyuncu Selinay Taşol sezon arasında boş durmuyor. Genç oyuncu şu sıralar Karadeniz bölgesinde çekimleri başlayan Öğretmen dizisinde rol alıyor. Kan Çiçekleri dizisinde canlandırdığı Zümrüt karakteri ile dikkatleri çeken ve geleceği parlak isimler arasında yer alan oyuncunun rol alacağı Öğretmen Filmi TRT ve AKC Yapım tarafından hazırlanıyor.

Sinema filminde rol alacak

Kanal 7 ekranlarında bu sezon başlayan ve hafta içi her gün ekrana gelen Kan Çiçekleri dizisi aldığı reytinglerle günlük diziler arasında en başarılı diziler arasında yer alıyor. Bir aşk ve dram konusunu ele alan dizi geçtiğimiz hafta 144. Bölümle birlikte sezon arası vermişti. Aynı zamanda yönetmen değişikliğine de giden dizinin başarılı oyuncuları arasında yer alan Selinay Taşol yaz arasında boş durmuyor. Kan Çiçekleri dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren genç oyuncu Karadeniz Bölgesinde Trabzon’da çekilecek Öğretmen Filmi için bu şehre gitti. Filmde Gülsüm karakterine hayat verecek genç oyuncu sevimli ve enerjik biri olarak seyirci karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu’nun yer aldığı Öğretmen Filminin çekimlerinin bu hafta içinde başlaması bekleniyor.

Gülsüm Kimdir?

Kanal 7’nin Kan Çiçekleri dizisi ile dikkatleri çeken genç ve yetenekli oyuncu Selinay Taşol şu sıralar Öğretmen Filminde Gülsüm karakterine hayat veriyor. Film için Trabzon’a giden genç isim canlandıracağı karakter ile ilgili olarak konuştu. Selinay Taşol açıklamasında “Gülsüm, filmdeki Mısırekenler ailesinin en küçüğü. Sevimli, enerjik ve bir o kadar da asi yapısıyla tam bir Karadeniz kızı. Tüm anlaşmazlıklara rağmen sevdiği çocuk ile ailelerini bir araya getirmeye çalıştıkları aşk hikayesinin kahramanlarından biri” ifadelerini kullandı. Filmin çekimleri bu hafta içinde başlayacak.

19-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar