Özgür Çevik’in yeni projesi belli oldu

Özgür Çevik’in yeni projesi belli oldu
Dışardan bakıldığında gıpta edilen bir hayatı olan Neslihan’ın kocasının kendisini  aldattığı gerçeğiyle mücadele etmesini anlatan İyilik dizisi kadrosunu güçlendiriyor

Yabancı Damat dizisindeki Niko karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Özgür Çevik’in yeni projesi belli oldu. Akademi Türkiye yarışmasıyla geniş çevrelerde adını duyuran Özgür Çevik, ara verdiği setlere yeniden dönme kararı aldı. Dizi severler merak ediyor, Özgür Çevik’in yeni projesi nedir? Hangi yapımlarda rol aldı?

Özgür Çevik’in yeni projesi belli oldu

Birçok yapımda rol alan ancak Yabancı Damat diziisndeki Niko karakteriyle adını unutulmazlar arasına yazdıran yakışıklı oyuncu İyilik dizisiyle ekrana dönüyor. 4 yıl aradan sonra dizi projesi kabul eden başarılı oyuncu “setleri çok özlediğini” ifade etti.

O da İyilik diyecek

Dışardan bakıldığında gıpta edilen bir hayatı olan Neslihan’ın hayatta en güvendiği kocasının kendisini  aldattığını öğrenmesiyle şok olmasını anlatan İyilik dizisi kadrosunu güçlendiriyor. Hatice Şendil ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı uyarlama dizisine Özgür Çevik de dahil oldu. Cuma günleri Fox Tv’de yayınlanan çatışma dizisi İyilik’e dahil olan Özgür Çevik, Koray karakterine hayat verecek. Kocası tarafından aldatılan Neslihan’a üniversitede okurken aşık olan ancak bunu hiçbir zaman ona söyleyemeyen Koray, başarılı bir psikiatr olarak izleyici karşısına çıkacak. MEDYAPIM’ın yapımcılığını üstlendiği diziye katılan Özgür Çevik’e ‘Yabancı Damat’ dönemi hatırlatılınca şöyle konuştu: "Evet, o zaman daha az dizi vardı, daha az süreler vardı. Başka bir zamandı bu başka bir zaman. Şimdi daha fazla mecra var daha fazla oyuncu var. Ben memnunum, iyiyim böyle. Arada dinleniyorum. O zamanlar çok gençtim şimdi biraz daha olgunlaştım diyelim”

Özgür Çevik Kimdir?

1981 Ankara doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezunudur. 2004 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye adlı yarışmaya katılan Özgür Çevik, Yabancı Damat adlı diziyle kariyerine başladı. Hem Türk hem de Yunan televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olan dizide hayat verdiği Niko karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Özgür Çevik aynı zamanda müzikle de ilgilenmektedir.

Rol aldığı yapımlar:

2007-2008 – Romantika – Müzikal (Tiyatro oyunu)

2018 – Can Kırıkları (Kerem) (TV Dizisi)

2015 – Kırgın Çiçekler (Toprak) (TV Dizisi)

2015 – Kaygı (Mehmet) (Sinema Filmi)

2014 – İtirazım Var (Doktor) (Sinema Filmi)

2014 – Saklı Kalan (Onur) (TV Dizisi)

2014 – 2015 – Kiraz Mevsimi (Derin) (TV Dizisi)

2012 – Şubat (TV Dizisi)

2012 – Evlerden Biri (İskender) (TV Dizisi)

2011 – Mazi Kalbimde Yaradır (Fert) (TV Dizisi)

2012 – Leyla ile Mecnun (Tolga) (TV Dizisi)

2010 – Sensiz Yaşayamam (Serdar) (TV Dizisi)

2009 – Balkan Düğünü (Ömer) (TV Dizisi)

2008 – Val (Levent) (Sinema Filmi)

2008 – Avrupa Yakası (Manav Özgür)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2008 – Gece Sesleri (Seyhan Akalın) (TV Dizisi)

2007 – Kavak Yelleri (Özgür) (TV Dizisi)

2004 – Yabancı Damat (Nİko Angelopolos) (TV Dizisi)

Albümleri:

2008 – Düş-ün-ce

08-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar