Atv'nin Yaz Dizisi Gül Masalı'nın Çekimleri Başladı

Atv'nin Yaz Dizisi Gül Masalı'nın Çekimleri Başladı
Yaz dizileri sete çıkmaya başladı. Atv ekranlarında yayınlanacak olan Gül Masalı da Isparta’da sete çıkarak çekimlere başladı.

Yaz sezonu dizileri bayram tatili sonrası peş peşe sete çıkmaya başladılar. Artık yaz sezonunun başlamasına sayılı günler kala projeler bir bir sete çıkarak çekimlere başlıyor. Bazı kanallarda bazı yaz dizileri yayına başlarken asıl sezonun Haziran ayıyla birlikte başlaması ve Eylül ayına kadar yaz dizileri arasında kıyasıya bir rekabetin yaşanması bekleniyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimlerine başlayan Gül Masalı adlı dizide bu rekabette kendine iyi bir yer edinmek için çalışacak. Pastel Film tarafından hazırlanan Gül Masalı dizisi romantik komedi ve dram türünde ele alınacak. Çekimleri başlayan dizinin haziran ayı başlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Gül Masalı Sete Çıktı

Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Pastel Film tarafından hazırlıkları ve projelendirilmesi yapılan Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor, dizinin senaryosu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu tarafından kaleme alınıyor. Oyuncu kadrosunu genç ve başarılı isimlerin oluşturduğu dizide Erdem kaynarca, Gülperi Özdemir, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Serdem Paçal ve Suat Sungur gibi başarılı isimler yer alıyor. Çekimleri güllerin şehri Isparta’da başlayan dizinin çok yakında tanıtımının ekrana gelmesi ve dizinin haziran ayı başlarında da seyirciyle buluşması bekleniyor. Öbür taraftan dizinin çekileceği Isparta halkı da dizinin şehirlerinde çekilecek olmasından dolayı oldukça mutlu olurken dizide figüran olarak yer almak için yapımcıya başvurmaya başladılar.

Gül Masalı Dizisi Isparta’da Çekilecek

Pastel Film tarafından Atv için hazırlıkları ve çekimleri süren Gül Masalı dizisi Isparta’nın Eğirdir İlçesinde çekilecek. Zaman zaman İstanbul dışında çekilen diziler olurken bir süre sonra bu diziler İstanbul’a geçiş yapıyor. Bunda en büyük etken oyuncuların İstanbul dışında olmak istememesi ve şehir dışı masrafların çok fazla olmasıdır. Atv ekranlarında yayınlanacak Gül Masalı dizisinin çekimleri gül diyarı Isparta’nın tarihi, turistik ve doğal güzellikleri arasında set kurarken dizinin hikayesi de dram ve aşkı iç içe geçirmiş durumda. Dizi annelerin kaderi kızlarının çeyizidir sloganıyla ekrana gelecek ve dizide iki gencin aşkı ve bu aşk için verdikleri mücadele anlatılacak. Dizinin yaz sezonunda Atv’nin en etkili ve rakipleri karşısındaki gücü olması bekleniyor.

08-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar