Özür Dilerim Filminde Kim Kimdir?

Özür Dilerim Filminde Kim Kimdir?
İbrahim Büyükak tarafından senaryosu yazılan ve rejisi yapılacak olan Özür Dilerim adlı filmin çalışmaları tamamlandı ve film sete çıkmak için hazırlıklara başladı.

İnternet yayın platformlarının artması ile birlikte dizi ve sinema sektörü her geçen gün daha da büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Dizi filmler olduğu kadar sinema filmleri de kabul eden ve orijinal içerik olarak hazırlanan sinema filmlerini yayınlayan internet yayın platformları seyirciye yeni ve ilk kez izlenecek içerikler sunmak için birbiriyle yarışıyor. Sinema sektörüne de büyük darbe vuran bu gelişme her ne kadar bazı kesimler tarafından eleştirilse de seyirci bu gelişmeden oldukça memnun. Pek çok yeni filmle seyirci karşısına çıkan platformlardan biri olan ve ülkemizde henüz yeni yayına başlayan Disney Plus’ta seyircisine yeni ve orijinal içerikli filmler sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Disney Plus bunun için pek çok yapımcı ve oyuncuyla anlaşmalar imzaladı. Bu anlaşmalardan biri de ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile yapıldı ve İbrahim Büyükak Disney Plus için Özür Dilerim adlı film için çalışmalara başladı.

Özür Dilerim Oyuncuları Kimler?

Disney Plus’ta yayınlanacak olan ev yapımcılığını 25 Film’in yaptığı Özür Dilerim adlı film için hazırlıklar tamamlanmak üzere. İbrahim Büyükak tarafından hazırlanan film için hazırlanan cast birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. İbrahim Büyükak’ın hem senaristliğini ve hem de yönetmenliğini yapacağı filmin oyuncuları arasında yer alan isimler ve canlandıracakları karakterler ise şöyle;

  • İbrahim Büyükak (Erkin)
  • Oğuzhan Koç (Koray)
  • Gizem Karaca (Merve)
  • Yeliz Kuvancı (Canan)
  • Müfit Kayacan (Hicabi Avkıran)
  • Metin Coşkun Yüksel (Dede)
  • Mert Turak (Poyraz)
  • Gümeç Alpay Aslan (Asuman)
  • Yonca Şahinbaş (Şükran)
  • Kadir Polatçı (Özgür)

Özür Dilerim Çekimleri Yakında Başlayacak

25 Film tarafından hazırlanan ve İbrahim Büyükak’ın hem senaryosunu yazdığı ve hem de başrolünde yer aldığı Özür dilerim filminde Oğuzhan Koç ise İbrahim Büyükak’ın kardeşini canlandırıyor. Filmin bir bölümünün İzmir bir bölümünün ise İstanbul’da çekileceği öğrenildi. Film iki kardeşin kavgasını ve ardından barışmalarını konu alıyor. Erkin (İbrahim Büyükak) Canan ve Koray’ın nikahında Merve2ye evlenme teklif edince iki kardeşin arası açılır ancak araya aile büyükleri girer ve kardeşler barışır. Bundan sonra ise iki kardeş arasında bambaşka bir hikaye başlar.

23-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar