Payitaht Abdülhamid 115.bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 115.bölüm izle!
Osmanlı’nın son şahlanışına ışık tutan dizinin 115. Yeni bölümünde Abdülhamid, Hechler’in kurduğu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Cuma akşamlarına damga vuran Payitaht Abdülhamid 115. yeni bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Osmanlı’nın son şahlanışına ışık tutan dizinin 115. Yeni bölümünde Abdülhamid, Hechler’in kurduğu tuzaktan kimin sayesinde kurtuluyor. Hechler’in patlattığı dinemaitler, Abdülhamid’i köşeye sıkıştırmabilecek mi? Abdülhamid ve Heckler arasındaki savaşın damga vurduğu Payitaht Abdülhamid 115. yeni bölümdeki gelişmeler ve Payitaht son bölümde yaşananlar haberimizde. Şimdi detaylar.

Payitaht Abdülhamid 115.bölüm izle!

Tarih ve milli şuur kanalı TRT 1’in en uzun soluklu dizisi Payitaht Abdülhamid 115.bölüm Cuma gününe imza atıyor. Payitaht Abdülhamid 115. Son bölümde; Abdülhamid, Hechler’in kurduğu tuzaktan son anda kurtuluyor. Mahmut Paşa sayesinde tuzaktan kurtulan Abdülhamit, bunun acısını Hecler’den çıkarmak için Halil Halid’e yeni görev veriyor. Hedefine ulaşamasa da dinamitleri patlatan Hecler, Abdülhamid’i köşeye sıkıştırmaya kararlıdır.

Abdülhamit sonunda ihaneti öğreniyor!

Dinamitlerin peşinde olan Halil Halid, patlatılmaya engel olmaz. Abdülhamid’in emriyle Akabe’ye gönderilir ancak Akabe’ye gidecek olan askerlere Zülüflü engel olnuştur. Hechler’le anlaşan Zülüflü’nün amacı askerleri Abdülhamid’e karşı kullanmak ve onu Kanıni Esasi’yi imzalamaya mecbur bırakmaktır. Bu arada Sarayda da sular durulmamaktadır. Zişan adlı kadının Zekiye Sultan'ın kocasının metresi olduğunu öğrenen Naime ne yapacağını şaşırmışken Bidar tarafından bu meseleye karışmaması konusunda uyarılır. Ancak iki kardeş arasında kıyamet kopmak üzeredir.

Biyolojik Silah: Salgın Hastalık

Biyolojik silahı aktive ederek İstanbul’da bir salgın hastalık başlatmak isteyen Blavatsky, böylece laboratuvarda ölen Zişan'ın katili olarak Zekiye Sultan'ı göstermenin peşindedir. Amacı bir taşla iki kuş vurmak olan Blavatsky, hanedanın itibarını zedelemek istemektedir. Diğer taraftan askerlerin paşaları tutuklaması ve Payitahtın kalbinde patlayan dinamitler tek bir amaç içindir. Hechler'in Abdülhamid'in önüne getirdiği kanuni esasiyi tekrar yürürlüğe koymak. Blavatsky hain planlarını hayata geçirebilecek mi, Abdülhamid içine düştüğü cendereden kurtulup Kanunu Esasiyi yürürlüğe koyacak mı? Bu ve bütün soruların cevabı 3 Nisan 2020 Cuma saat 20:00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak Payitaht Abdülhamid 115. Son bölümde. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Payitaht son bölümde neler yaşandı?

Demiryolu işinde istediğini alamayan Hechler, Robert’ı kullanarak Abdülhamid’e saray bahçesinde silah doğrultur. Patlayan silah sesi Payitaht sokaklarında yankılanırken gazeteler hünkarın suikaste kurban gittiğini yazmaktadır. Abdülhamit’i öldürtüğünü düşünen Hechler’in bir planı daha vardır.  Sırada Mahmut vardır. O sırada limandaki kargaşadan istifade eden Hecler, bir araba dolusu dinamiti Payitahta sokmayı başarır. Dinamitleri haber alan Halil Halid, adamlarıyla dinamitlerin peşine düşer.  Abdülhamid’le araları düzelen Bidar çok mutluyken Naime’nin kafası Kemalettin’den dolayı allak bullaktır.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar