Letonya - Türkiye maçı canlı izle

Letonya - Türkiye maçı canlı izle
Letonya - Türkiye maçı canlı izle: Bu çok önemli EURO 2024 eleme maçını canlı ve HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Letonya - Türkiye maçı canlı izle: UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu mücadelesinde Türkiye, Letonya deplasmanına konuk oluyor. İlk 2 maçında galibiyet ve mağlubiyet yaşayan A Milli Futbol Takımı bu akşam bir galibiyet daha elde ederek grupta avantajlı bir konuma çıkmak istiyor. Pek çok Türk taraftar bu maç için ekran başındaki yerini alacak. Letonya - Türkiye maçı hangi kanaldan izleyicisine ulaşacak. Heyecan içerisinde beklenen karşılaşmanın canlı yayınına HD kalitesinde Canlı TV adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Maçı hemen naklen izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Karşılaşmayla ilgili diğer detaylara da bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Letonya - Türkiye maçı canlı izle

Letonya - Türkiye maçı TSİ 21.45'te TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. İzlemek için bağlantıya tıklayın.

Letonya - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Letonya ilk 11: Nils Purins, Roberts Savalnieks, Marcis Oss, Antonijs Cernomordijs, Vladislavs Sorokins, Kristers Tobers, Aleksejs Saveljevs, Janis Ikaunieks, Andrejs Ciganiks, Vladislavs Gutkovskis, Roberts Uldrisis.

Türkiye ilk 11: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Yılmaz, Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Cengiz Ünder, Umut Nayir.

Taraftarların önemli bir bölümü de genç yetenek Arda Güler için mücadeleyi heyecan içerisinde canlı olarak takip edecek. Arda Güler'in karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor. Stefan Kuntz yönetimindeki milli takımımız katılım sağlayamadığımız Dünya Kupası'ndan sonra EURO 2024'e katılım hakkı elde ederek taraftarının yüzünü güldürme peşinde. Bunun için bu akşam sahadan galibiyetle ayrılmak hayati önem taşıyor. 

Elemelere Erivan'da oynadığı Ermenistan maçıyla başlayan Türkiye, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle sahadan 2-1 galibiyet ayrıldı. İkinci maçta ise Timsah Arena'da Hırvatistan'ı ağırladık. Liderlik için en büyük rakibimiz olan Hırvatlar takımımızı 2-0 mağlup etti. Gruptaki diğer rakibimiz ise Galler. Bu milli arada Letonya maçının ardından Samsun'da Galler ile karşı karşıya geleceğiz. 

İlk 2 maç sonunda Hırvatistan 4 puanla 1. sırada, Galler 4 puanla 2. sırada, Türkiye 3 puanla 3. sırada, Hırvatistan 4 puanla 4. sırada, Ermenistan 0 puanla 4. sırada, Letonya 0 puanla 5. sırada yer alıyor.

16-06-2023
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler