Payitaht Abdülhamid 99. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 99. Bölüm izle!
Payitaht Abdülhamit 99. Bölümde hainin adı söyleniyor. Selim Paşa’nın Gustav’ı vurmasıyla Abdülhamit Gustav’ın sırrını çözebilecek mi?

Her Cuma akşamı izleyiciler, Payitaht son bölümü tek parça izlemek için TRT1!de ekran karşısına geçiyor. 6 Aralık Cuma akşamı Payitaht Abdülhamit 99. Bölüm izlemek isteyenlere son bölüm özeti haberimizde. Bu akşam Payitaht Abdülhamit 99. Bölümde hainin adı söyleniyor. Selim Paşa’nın Gustav’ı vurmasıyla Abdülhamit Gustav’ın sırrını çözebilecek mi? Payitaht Abdülhamit yeni bölümü ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Payitaht Abdülhamid 99. Bölüm izle!

4. sezonunda da reyting şampiyonu olan Payitaht Abdülhamit 99 bölümü 6 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Hakan Boyav gibi isimlerin rol aldığı paylaştığı Payitaht Abdülhamid 99. Bölüm tanıtımları yine  beğeniyle izlendi. Abdülhamid’in Gustav hakkındaki şüpheleri vardır. Acaba aradıkları düşman yoksa göz önündeki Gustav mıdır? Abdülhamid Gustav’ın düşmanlığını ispat edebilecek midir?

Payitaht yeni bölümde neler oluyor?

Ahmet Paşa bir süredir dile getirilen “devletin içinde olduğu söylenen çete”nin peşine düşer. Topladığı bilgiler onu tek bir isme götürür. Oysaki o kişi Abdülhamid’in güvendiği bir isimdir. Yaptığı tertiple gerçek ortaya çıkacak ve suçlu anlaşılacaktır. Bir buluşma ayarlanır. Abdülhamid’in gözü önündeki buluşmaya kim gideceğini 99. Bölümde hep beraber izleyeceğiz.

Meçhul düşmana Zülüflü aracılığıyla telgraf çeker. Telgrafa gelecek cevap Gustav’ı beraat ettirecektir. Lakin iki oğlu sarayda olan Gustav hastanededir. Telgrafa cevap veren olmaz. Selim Paşa’nın Gustav’ı vurmasıyla onun hakkındaki şüpheler iyice artar. Bu sırada Halil Halid rahibe meselesini çözerek İmro’nun planını bertarafa etmiştir lakin Naib’in şüphelerini daha da artırmıştır. Naib’in verdiği yanlış bilgiyle tuzağa düşen Tatarları Halil Halid son ada kurtarır. Ama Naib’in bir planı daha vardır ki Halil Halid’i çaresiz kalacaktır. Halil Halid yapılacak katliamı önlemek için kendi canı pahasına saraya istihbaratını gönderir ve Saraydan gelen emri uygular.

Dünyayı Kim Yönetecek?

Bu arada çalışmalarına devam eden Blavatsky, Çemberlitaş konağını almak için harekete geçer. Maksadı konağın altından kazdıracağı tünelle Ahit Sandığı’na ulaşmaktır. Sandığa ulaştığı an, Dünyayı yönetme gücü kendisinin de içinde olduğu gizli cemiyetin eline geçecektir.

Payitaht Son Bölümde neler olmuştu?

Zülüflü’nün elinde Abdülhamid’in tahtı bıraktığına dair bir mektup olduğunu öğrenen Zalman harekete geçmişti. Amacı Abdülhamid’i tuzağa çekmek ve tahtını hatta hayatını sona erdirmekti. Her zamankinden daha karışık ve daha bilinmez bir oyun kurmak için bir suikastçı tuttu. Bu sırada Halil Halid Abdülhamid’in gönderdiği gramofonu telsiz haline getirmeyi başardı. Şimdi gelen emirleri uygulama zamanıdır. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

06-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar