Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu?

Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu?
Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? Payitaht Abdülhamid neden yayınlanmadı? Payitaht Abdülhamid'in yayın saati mi değişti?

TRT1 izleyenleri bu akşam büyük bir şok yaşadı. Sevilen dizinin yayınlanmamasının ardından dizinin hayranları meraka kapıldı. Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? Payitaht Abdülhamid neden yayınlanmadı? Payitaht Abdülhamid'in saati mi değişti? İşte tüm sorularınızın cevabı bu haberimizde..

Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu?

Cuma akşamları yepyeni bölümleri ile ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam yayınlanmamasının nedeni yayın saatinin değişmiş olmasıydı. Payitaht Abdülhamid sevenleri neden böyle bir şey yaşandığını anlamadı. Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Erdem Ergüney, Alay Cihan, Nebil Sayın, Hakan Boyav ve Saygın Soysal gibi usta isimlerin bir arada olduğu efsane kadro ile ekranlara gelen Payitaht Abdulhamid dizisinin yayın saati değişti. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte televizyon kanallarında Ramazan programları yayınlanmaya başladı. TRT 1 ekranlarında da Ramazan Özel programının yayın akışına girmesi ile dizilerin yayın saati değişti. Hal böyle olunca Cuma akşamları saat 20.00 de yayınlanan Payitaht Abdulhamid dizisi saat 20.20 ye alındı. Ramazan boyunca saat 19.00 da ekranlara gelecek olan 'Ramazan Sevinci' programı saat 20.15 sona eriyor. 

Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümü izlemek için televizyonlarının açan izleyiciler Payitaht Abdulhamid''i göremeyince 'Payitaht Abdulhamid bu akşam yok mu?' ya da 'Payitaht Abdulhamid'in yayın günü mü değişti?' sorularını sormaya başlarken kanal tarafından bir açıklama geldi. Payitaht Abdulhamid dizisinin yayın gününde bir değişiklik olmadığını sadece Ramazan Sevinci adlı program dolayısı ile 20 dakika gecikeğini belirtti.

Bülent İnal'ın sezon finali mesajı

Payitaht Abdülhamit dizisi 10 Mayıs 2019 Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 88. bölümü ile sezon finali yapacak. Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal sosyal meyda hesabından sezon finali mesajı paylaştı. Bülent İnal'ın mesajında " Bu sezonun son sahnelerini çektik. Sizler bir kaç bölüm daha izleyeceksiniz. Seneye yepyeni hikayemizle tekrar buluşacağız. Dizimiz bitmedi önümüzdeki yıl devam ediyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz. Görüşmek üzere.' ifadelerine yer verdi.

10-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar