'Payitaht Abdülhamit' 4.Bölümde Neler Yaşanacak?

'Payitaht Abdülhamit' 4.Bölümde Neler Yaşanacak?
Payitaht Abdülhamit'in bu akşam yayınlanan 3. bölümü oldukça heyecan verici olaylara sahne oldu. Yayınlanan 4. Bölüm fragmanında ise Padişah zehirleniyor ve zehirleyenin Ahsen olduğu anlaşılıyor. Saray karışıyor...

TRT 1 ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisi, soluk kesen yeni bölümüyle 10 Mart’ta izleyicisiyle buluştu. Sürükleyici senaryosuyla ekranlarda yerini alan dizide bu akşam Osmanlı İmparatorluğunda 2. Abdülhamit Han’ın saltanatı döneminde yaşanan bazı olaylara şahitlik ettik.

  
Payitaht Abdülhamit 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki 4. Bölümde neler olacak?

33 yıl tahtta kalmayı başarabilmiş bir sultan olan Abdülhamit Han’ın içerde ve dışarıda çok sayıda düşmanı vardır. Bütün bu düşmanlar Sultan'ı devirmeyi, hatta öldürmeyi planlamaktadır. Bunu silahla yapamazlar ancak Sultan'ı zehirlemeyi başarırlar. 3. bölümün sonlarında içtiği kahveden zehirlenen Sultan bir sonraki bölümde ölecek mi? Sultan’ın rahatsızlığını fırsat bilen fitneciler Abdülhamit Han’ın Çırağan Sarayı’nda yaşayan erkek kardeşi Sultan Murat’ı tahta çıkarmaya çalışırlar. Bunu yapanların başında saraydaki hain Mahut Paşa ile karısı Seniha Hatun gelmektedir. Diğer paşalar ve Sultan’ın ailesi ise Sultan’ın tekrar sağlığına kavuşması için dua etmektedir. Şehzade ise, kahveyi yapanın sarayda misafir edilen ve gönül bağı kurduğu kimsesiz kız Ahsen olduğunu duyunca yıkılır. 
Bidar Hatun ve Mehmet Paşa kanadında ise bakalım bir sonraki bölümde neler olacak. Bidar Hatun ihanet ettiğine inanmaya başladığı kardeşini gerçektende öldürecek mi? Bütün bunların cevabını önümüzdeki hafta Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 4. bölümde göreceğiz.

 

 

11-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar